Επιστρέφει με Γουέστ Χαμ ο Μανέ

Επιστρέφει με Γουέστ Χαμ ο Μανέ

Έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στη Λίβερπουλ είναι ο Σενεγαλέζος επιθετικός μετά τον τραυματισμό που τον είχε θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Σάντιο Μανέ μετά τον τραυματισμό του. Όπως τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του, ο Σενεγαλέζος επιθετικός είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμη και στην αυριανή (4/11) αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ.

Θυμίζουμε ότι ο Μανέ είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Σενεγάλης με το Πράσινο Ακρωτήρι στις αρχές Οκτωβρίου και είχε τεθεί εκτός αγωνιστικών πλάνων από τον τεχνικό των «κόκκινων».

Τώρα όμως, σύμφωνα με τον προπονητή του, είναι έτοιμος να επιστρέψει και να προσφέρει ξανά στην ομάδα του έστω για 20-25 λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλοπ:

«Ο Μανέ προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Θα δούμε πως θα αντιδράσει αλλά ίσως είναι έτοιμος για 20-25 λεπτά αύριο» τόνισε αρχικά για τον 25χρονο άσο.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους Κουτίνιο και Βαϊνάλντουμ: «Ο Κουτίνιο δεν είναι διαθέσιμος. Για τον Βαϊνάλντουμ δεν είμαι σίγουρος. Είναι οδυνηρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ