«Σκότωσαν τον Ντιέγκο»: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του Μαραντόνα – Σοκάρουν οι διάλογοι του γιατρού με την ψυχίατρο

«Σκότωσαν τον Ντιέγκο»: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του Μαραντόνα – Σοκάρουν οι διάλογοι του γιατρού με την ψυχίατρο

«Θα χ@στ@κ@ πεθαίνοντας ο χοντρός» - «Ναι ρε μ@λ@κ@ φαίνεται πως ήταν καρδιακή ανακοπή και έχει πεθάνει»

Σκότωσαν τον Ντιέγκο»! Αυτήν την σοκαριστική δήλωση, έκανε ο δικηγόρος μιας από τις νοσοκόμες του Ντιέγκο Μαραντόνα, κατηγορώντας τους θεράποντες ιατρούς του «Ντιεγκίτο» ότι είναι υπεύθυνοι για το θάνατό του. Ενώ, σάλο έχει προκαλέσει ένα νέο βίντεο με τον «Θεό» του ποδοσφαίρου.

Ο Ροδόλφο Μπακέ, διαβεβαίωσε τα μέσα ενημέρωσης ότι ο Μαραντόνα, έλαβε ψυχοτρόπα φάρμακα που επιτάχυναν τους παλμούς της καρδιάς του, παρ΄ όλο που ακολουθούσε ειδική θεραπευτική αγωγή, καθώς έπασχε από καρδιακή νόσο.

«Υπάρχει ευθύνη των θεραπόντων ιατρών. Υπήρξαν πολλά σημάδια ότι Μαραντόνα θα πέθαινε από ημέρα σε ημέρα. Και κανένας από τους ιατρούς δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

Ο Μπακέ είναι συνήγορος υπεράσπισης της νοσοκόμας, Νταϊάνα Μαντρίντ, η οποία κατέθεσε στην εισαγγελία του Σαν Ισίντρο, στο ππλαίσο έρευνας και ανακρίσεων που διεξάγονται, προκειμένου να διερευνηθεί τι συνέβη εκείνες τις -μοιραίες όπως απεδείχθησαν- ημέρες για τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όπως και η υπόλοιπη ιατρική ομάδα που βρισκόταν στο πλευρό του Μαραντόνα, η 36χρονη Μαντρίντ, έχει τεθεί υπό έρευνα για «ανθρωποκτονία με πιθανή πρόθεση», ένα έγκλημα που τιμωρείται με φυλάκιση οκτώ έως 25 ετών.

Η εισαγγελία σημειώνει, ότι ο Μαραντόνα έλαβε «ανεπαρκή» φροντίδα από μέλη της ιατρικής ομάδας.

«Αυτό που έκανε η Νταϊάνα Μαντρίντ, ήταν να συμμορφώνεται με τις ενδείξεις των θεραπόντων ιατρών», σχολίασε ο Μπακέ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Θα χ@στ@κ@ πεθαίνοντας ο χοντρός» – Σοκάρουν οι διάλογοι του γιατρού με την ψυχίατρο
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σοκ προκαλούν οι διάλογοι του προσωπικού του γιατρού, Λεοπόλδο Λούκε με την ψυχίατρο, Αγουστίνα Κοσάτσοφ. Η έρευνα του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζεται και το ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας, παραμένει ένα σοβαρό ενδεχόμενο που εξετάζεται.

Το «φως» της δημοσιότητας είδαν διάλογοι του προσωπικού του γιατρού και της ψυχιάτρου, την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν προς τον σπίτι του Αργεντινού θρύλου, λίγη ώρα πριν «φύγει» από τη ζωή.

Αρχικά, ο Λούκε ακούγεται να μιλάει με έναν συνεργάτη του, στον οποίο λέει: «Ναι ρε μαλ…, φαίνεται πως ήταν καρδιακή ανακοπή και έχει πεθάνει. Θα χεστ… πεθαίνοντας ο χοντρός, δεν έχω ιδέα τι συνέβη. Πάω προς τα εκεί», ενώ η Κοσάτσοφ προσθέτει: «Εμείς το κάναμε χειρωνακτικά, τώρα είναι με την ομάδα, προσπαθούν να τον συνεφέρουν και τον διασωληνώνουν. Αλλά πρώτα ήμασταν εμείς 10-15 λεπτά, γιατί δεν ερχόταν το ασθενοφόρο».

Στη συνέχεια ακολουθεί ο εξής διάλογος…
Λούκε: «Καταλαβαίνω, αυτή είναι η προσπάθεια ανάνηψης, αλλά αυτό που ρωτάω είναι: Συνεχίζουν την ανάνηψη ή τον διασωληνώνουν; Ανέκτησε τον σφυγμό ή δεν ανέκτησε τον σφυγμό; Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν η καρδιά είναι ενεργή, γιατί αν έχει περάσει μισή ώρα, ουσιαστικά έχει πεθάνει. Αυτό θέλω να ξέρω».

Κοσάτσοφ: «Όχι, μπήκαμε στο δωμάτιο και ήταν παγωμένος. Αρχίσαμε να κάνουμε την προσπάθεια ανάνηψης και ανέκτησε λίγο το χρώμα και τη θερμοκρασία σώματος.

Όλο αυτό κράτησε περί τα δέκα λεπτά, όταν κάναμε το RCP χειρωνακτικά, η νοσοκόμα, ο «μαύρος» (σ.σ. ένας φίλος του Μαραντόνα) και εγώ. Και μετά ήρθε το ασθενοφόρο. Τώρα το έχουν αναλάβει εκείνοι. Δεν μας λένε πως είναι η κατάσταση. Εγώ βγήκα από το δωμάτιο, δεν μου λένε τίποτα».

Λούκε: «Εντάξει, το τελευταίο που θέλω. Εγώ είμαι καθ’ οδόν, θα είμαι εκεί σε σαράντα λεπτά. Τον σφυγμό του τον ένιωσες κάποια στιγμή ή δεν είχε σφυγμό; Εννοώ αν ανέκτησε τον σφυγμό, φαντάζομαι γι’ αυτό προσπάθησαν να κάνουν την ανάνηψη, αλλά αν ανέκτησε τον σφυγμό;

Εσείς είδατε κάποια στιγμή να έχει και πάλι σφυγμό ή όχι; Ψυχραιμία, έτσι έχουν τα πράγματα. Είναι ένας δύσκολος ασθενής και, εντάξει, θα συμβεί ό,τι είναι να συμβεί. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα αντέξουμε ό,τι είναι να γίνει».

Πηγή:Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ