Θέμα με Νεϊμάρ-Έμερι στην Παρί!

Θέμα με Νεϊμάρ-Έμερι στην Παρί!

Οι σχέσεις του Βραζιλιάνου με τον προπονητή του δεν είναι οι καλύτερες δυνατές

Ο Νεϊμάρ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τον  Ουνάι Έμερι και με τον τρόπο που εκείνος τον αντιμετωπίζει αλλά και με τις μεθόδους που χρησιμοποιεί στην προπόνηση.

Μπορεί πριν λίγους μήνες ο Βραζιλιάνος επιθετικός να έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να πάρει μεταγραφή από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, τώρα όμως δεν φαίνεται να είναι και τόσο χαρούμενος.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία, ο 25χρονος άσος είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ο Έμερι τον αντιμετωπίζει ως έναν απλό παίκτη της ομάδας. Επιπλέον σε αυτό έρχεται να προστεθεί το γεγονός ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί καθημερινά στην προπόνηση δεν είναι οι κατάλληλες σύμφωνα με τα όσα πιστεύει.

Όπως φαίνεται ο Βραζιλιάνος έχει και… συμπαραστάτες, καθώς και ο Ντάνι Άλβες αλλά και ο Τιάγκο Σίλβα συμφωνούν με τον συμπαίκτη τους. Έτσι λοιπόν οι Βραζιλιάνοι της ομάδας μοιάζουν να έχουν θέμα με τον προπονητή τους.

Η κατάσταση στο εσωτερικό της Παρί μπορεί να μην έχει ξεφύγει αλλά το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό παρά τα αποτελέσματα που πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ