Εμεινε ελεύθερος ο Κουλούρης (pic)

Εμεινε ελεύθερος ο Κουλούρης (pic)

Η Τουλούζ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει πλέον ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης (22/6) έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ.

Ο 25χρονος δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του για τη νέα αγωνιστική σεζόν, με την γαλλική ομάδα να ανακοινώσει τη λύση τη συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό.

Η Τουλούζ είχε αποκτήσει τον Κουλούρη από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019 έναντι 3.5 εκατ. ευρώ, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα περίμενε ο Ελληνας στράικερ. Η γαλλική ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και υποβιβάστηκε στη Ligue 2, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης τα δύο χρόνια που παρέμεινε στην Τουλούζ είχε 4 γκολ σε 40 παιχνίδια. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Κουλούρης ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά οι δύο πλευρές έλυσαν πρόωρα τη συνεργασία τους, με τον 25χρονο πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο διεθνής επιθετικός έμεινε ελεύθερος και πλέον μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς να χρειαστεί να πάρει χρήματα η Τουλούζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ