Παναθηναϊκός: Εσιέν – Τοτσέ: Τι ισχυρίζεται η πλευρά των παικτών, τι απαντάει η ομάδα

Παναθηναϊκός: Εσιέν – Τοτσέ: Τι ισχυρίζεται η πλευρά των παικτών, τι απαντάει η ομάδα

Διαβάστε στο "to10.gr" το παρασκήνιο και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα που "καίει" τον Παναθηναϊκό. Τι αναφέρει η πλευρά των παικτών, ποια η απάντηση της ΠΑΕ.

Το θέμα των Εσιέν και Τοτσέ απασχολεί από το πρωί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού και όπως είναι φυσιολογικό «καίει» την ΠΑΕ, η οποία αναζητεί λύση προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση και να μη χρειαστεί να αναζητεί περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που θα χρειαστεί αν οι δύο παίκτες τραβήξουν το θέμα στα άκρα.

Από την πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών δεν υπήρξε κάποια «επίσημη» ενημέρωση και όσοι επιχείρησαν να επικοινωνήσουν άκουγαν την ίδια απάντηση: «Όταν δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα, τότε θα ακολουθηθούν οι απαιτούμενες και νόμιμες διαδικασίες». Κάτι που σημαίνει πως πράγματι από την πλευρά του Γκανέζου και του Ισπανού δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε απαίτηση όλων των οφειλομένων.

Όσον αφορά τον επίσημο Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας τη σειρά των σημερινών δημοσιευμάτων για τη συγκεκριμένη περίπτωση, στην ΠΑΕ έλεγαν ότι «συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σε συνεργασία με τα εμπλεκόμενα μέρη, προκειμένου να διευθετήσουμε όλα τα θέματα».

Κάτι που πιθανόν να σημαίνει πως έχουν έρθει σε επικοινωνία με την πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών, ώστε να βρεθεί μια λύση και να αποφευχθεί το σενάριο της αφαίρεσης βαθμών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ