Μαλεζάς: «Δεν περίμενα πως τόσο γρήγορα θα κατακτούσα σαν προπονητής ένα πρωτάθλημα» (vid)

Μαλεζάς: «Δεν περίμενα πως τόσο γρήγορα θα κατακτούσα σαν προπονητής ένα πρωτάθλημα» (vid)

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής της Κ19, Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον «Δικέφαλο», στην πρώτη του χρονιά σε αυτό τον ρόλο.

Η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ πανηγύρισε το πρωτάθλημα της φετινής χρονιάς, μετά το ισόπαλο 3-3 κόντρα στον Παναθηναϊκό.  Ο διάδοχος του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο των ακαδημιών, Στέλιος Μαλεζάς, μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου με τον σύλλογο του.

«Έχουμε μια βαριά κληρονομιά να σηκώσουμε. Εδώ και πολλά χρόνια, είτε από τις χαμηλότερες ηλικιακές κατηγορίες είτε από την Κ19, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, έχει αναδείξει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να βοηθήσουμε τους νεότερους, για να τους κάνουμε ισάξιους με αυτούς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ή και ακόμα καλύτερους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των ακαδημιών του «Δικεφάλου» και συνέχισε:

«Ούτε εγώ το φανταζόμουν! Δεν περίμενα πως τόσο γρήγορα θα κατακτούσα σαν προπονητής ένα πρωτάθλημα. Είμαι τυχερός για τους ποδοσφαιριστές που έχω και την ομάδα που έχω, με βοήθησαν από την πλευρά τους στο ξεκίνημά μου όπως τους βοήθησα και εγώ.

Τέλος, αναφορικά με την επόμενη χρονιά, δήλωσε ότι: «Θα δούμε το υλικό που θα έχουμε τη νέα σεζόν, θα υπάρχουν πολλές αλλαγές αλλά και πάρα πολύ δουλειά. Αυτό με κάνει χαρούμενο για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ