Γκαρθία: «Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε μέχρι το τέλος»

Γκαρθία: «Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε μέχρι το τέλος»

Διατεθειμένος να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για το πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1) μίλησε για την φυσική κατάσταση των παικτών του, το κεφάλαιο πρωτάθλημα και για τα χαμένα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας πως: «θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε μέχρι το τέλος».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός κόουτς των Ερυθρόλευκων:

Για το παιχνίδι: «Έχουμε την ατυχία όταν είναι μια αμφισβητούμενη φάση, η απόφαση να μην είναι ποτέ υπέρ μας. Πιστεύει ότι είναι ατυχία αυτό. Υποθέτει πως είναι ατυχία».

Για τη φυσική κατάσταση: «Δεν έχουμε μια ομάδα που να βρίσκεται σε φυσική κατάσταση που να παίζει σε φουλ ρυθμό σε όλο το ματς. Πάντα στο τέλος χάνουμε τον ρυθμό μας. Είδαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες που θα κλειδώναμε το ματς. Σε τέτοιου είδους ματς ο αντίπαλος μπορεί να σε βλάψει όπως έγινε και σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω αλλαγές αμυντικές, για να μη δώσω το μήνυμα στην ομάδα πως αλλάζει το παιχνίδι, προτίμησα να κάνω επιθετικές αλλαγές, αλλά με τον τρόπο αυτόν χάσαμε το αποτέλεσμα».

Για το πρωτάθλημα: «Έξω από την κούρσα για το πρωτάθλημα δεν είμαστε. Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε μέχρι το τέλος. Διανύουμε τη δυσκολότερη περίοδο για την ομάδα».

Για τις δυνάμεις που μένει η ομάδα στο φινάλε: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα διαπίστωσα πως υπάρχει αυτό το πρόβλημα και πως είναι πολύ σοβαρό. Αλλά δεν είναι η ώρα να πω ποιος φταίει γι’ αυτό».

Για τα ντέρμπι που δεν έχει κερδίσει με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό: «Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε αν οι παίκτες μας είναι καλύτεροι από προηγούμενα χρόνια ή απ’ τους αντίπαλους. Όμως οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα και αυτές οι λεπτομέρειες δεν είναι υπέρ μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ