Σολδάνο: «Είναι μία καλή στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να δείξω την εμπειρία μου»

Σολδάνο: «Είναι μία καλή στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να δείξω την εμπειρία μου»

Ο Φράνκο Σολδάνο μίλησε για την εμπειρία του στη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ τόνισε πως θα ήταν μια καλή στιγμή να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να δείξει την εμπειρία του.

Ο Φράνκο Σολδάνο αποχώρησε από τη Μπόκα Τζόυνιορς, όπου βρέθηκε δανεικός τα τελευταία δύο χρόνια από τον Ολυμπιακό, και πλέον είναι έτοιμος για μια νέα πρόκριση στην καριέρα του.

Ο Αργεντίνος επιθετικός μιλώντας στο «Radio La Red» τόνισε πως πέρασε καλά στη Μπόκα και ότι θα ήταν μια καλή στιγμή να ντυθεί και πάλι στα «ερυθρόλευκα» για να δείξει την εμπειρία του.

Οι δηλώσεις του Φράνκο Σολδάνο:

Για την εμπειρία του στη Μπόκα Τζούνιορς: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Το χάρηκα όσο δεν πάει στην Μπόκα, με την οποία κερδίσαμε δύο τίτλους και φτάσαμε σε δύο ημιτελικούς στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα, πολύ δύσκολα τη βρίσκεις αλλού.

Δεν είναι εύκολο να είσαι παίκτης της Μπόκα, αλλά είναι όμορφο. Με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Οι απαιτήσεις των οπαδών της Μπόκα είναι μια… όμορφη πίεση»!

Για τη φημολογία γύρω από το όνομα του: «Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν, πάντα είχα προτεραιότητα τον αθλητισμό σε σχέση με άλλα πράγματα. Πολλές φορές όταν μεγαλώνεις είναι δύσκολο να μπεις σε κάποιες αγορές. Είναι μία καλή στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να δείξω την εμπειρία μου. Δεν θέλω να πάω κάπου και να κάθομαι, θέλω να συνεργαστώ με μία ομάδα που θα με αγγίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ