Ο Στραματσιόνι νέος προπονητής στην Αλ Γκαράφα

Ο Στραματσιόνι νέος προπονητής στην Αλ Γκαράφα

Νέος προπονητής της Αλ Γκαράφα για την επόμενη χρονιά θα ειναι ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Η Αλ Γκαράφα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσιόνι ως νέου προπονητή του συλλόγου. Ο Ιταλός τεχνικός παρουσιάστηκε την Τετάρτη στα κεντρικά γραφεία του συλλόγου και θα αντικαταστήσει τον Σέρβο Σλάβισα Τζόκανοβιτς, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας για δύο χρόνια.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά του Στραματσίονι στην Ασία καθώς έχει υπάρξει προπονητής στην Εστεγλάλ. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα νέων της Ρώμα πριν μετακομίσει στο Ίντερ.

Στη συνέχεια, ήταν προπονητής της Ουντινέζε και μετά ήρθε στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Μετά την πρόσληψη του παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις.

Χαρακτηριστικά ο Στραματσιόνι ανέφερε:

«Θα είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Έχω κάποιες γνώσεις σχετικά με τους συλλόγους του Κατάρ. Η Αλ Γκαράφα  έχει κερδίσει πολλούς τίτλους. Θέλω να επιστρέψω την ομάδα στο σωστό δρόμο.

Ακόμα πρόσθεσε ότι η φιλοσοφία της προπόνησης εξαρτάται από την επίτευξη νικών και θα εργαστεί για να τις μεταφέρει στους παίκτες. Είπε ότι οι σκέψεις του είναι απολύτως πανομοιότυπες με τις φιλοδοξίες του Γκαράφα. 

Ο γενικός διευθυντής της Αλ Γκαράφα τόνισε πως θέλει να πετύχει τους στόχους του για την νέα χρονιά που έρχεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ