Σκόρερ του τελικού του Euro ξεφαντώνει στην Μύκονο (pic)

Σκόρερ του τελικού του Euro ξεφαντώνει στην Μύκονο (pic)

Ο σταρ της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, Λουκ Σο, κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο – Πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο βρίσκονται πολλοί αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με τα κορυφαία ονόματα του πλανήτη να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο «νησί του ανέμου».

Στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου μεταξύ άλλων κάνουν τις βουτιές του πολλοί διεθνείς της Εθνικής Αγγλίας. Της φιναλίστ του Euro 2020. Συγκεκριμένα, στη χώρα μας βρίσκονται οι Ράις, Γκρίλις, Τσίλγουελ, Φίλιπς, Γουάιτ, Μάουντ και Σο. Ο τελευταίος μάλιστα παραλίγο να δώσει στην Αγγλία το βαρύτιμο τρόπαιο, αφού ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στον τελικό με την Ιταλία.

Το γκολ του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο δεν ήταν ικανό να δώσει τον τίτλο στους Βρετανούς, αφού οι Ιταλοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση και εν τέλει στα πέναλτι, όπου κατέκτησαν το τρόπαιο. Ο Λουκ Σο απολαμβάνει τις ομορφιές της Ελλάδας, με τον άσο των «κόκκινων διαβόλων» να αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Ο διεθνής άσος βρέθηκε στο Principote, σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του νησιού και έβγαλε φωτογραφίες με θαυμαστές.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ