Ντιναμό Βουκουρεστίου: Το «ευχαριστώ» της ομάδας στους 2000 οπαδούς που την στήριξαν!(pic)

Ντιναμό Βουκουρεστίου: Το «ευχαριστώ» της ομάδας στους 2000 οπαδούς που την στήριξαν!(pic)

Η Ντιναμό Βουκουρεστίου αποφάσισε να ευχαριστήσει τους 2000 οπαδούς της που τήν στήριξαν οικονομικά στις δύσκολες στιγμές της,βάζοντας τα ονόματά τους στην νέα φανέλα της.

Οι οπαδοί τήν βοήθησαν στα δύσκολα, και εκείνη τούς το ανταπέδωσε με τον πιο τιμητικό και ξεχωριστό τρόπο. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου αποφάσισε να τιμήσει τους 2000 οπαδούς της ομάδας που την στήριξαν όταν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, καθώς συμπεριέλαβε τα ονόματα και των 2000 οπαδών στην νέα φανέλα της ομάδας!

Η ομάδα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και οι φίλοι της ομάδας στάθηκαν δίπλα της με πολλούς τρόπους. Αρχικά είχαν οργανώσει φιλικό αγώνα τον περασμένο Μάρτιο κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, και όλα τα έσοδα του αγώνα θα πήγαιναν στα ταμεία της ομάδας, προκειμένου να παραμείνει ζωντανή. Ο αγώνας είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων λόγω του κορωνοϊου, ωστόσο οι οπαδοί είχαν προμηθευτεί εικονικά εισιτήρια. Επιπλέον ενίσχυσαν την Ντιναμό αγοράζοντας σουβενίρ με το σήμα της ομάδας και άλλα παρόμοια προϊόντα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ