Δουβίκας: «Στόχος μου να βελτιώνομαι κάθε μέρα» (vid)

Δουβίκας: «Στόχος μου να βελτιώνομαι κάθε μέρα» (vid)

Ο Τάσος Δουβίκας μίλησε μετά το φιλικό της Ουτέχτη με τον Βόλο και τόνισε πως στόχος του είναι η καθημερινή βελτίωση.

Μετά το φιλικό της Ουτέχτη με τον Βόλο, όπου ο Τάσος Δουβίκας ήταν πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας δύο γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του, ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στο Volos TV για τις πρώτες του εντυπώσεις, ενώ σχολίασε και την εικόνα των «κυανέρυθρων».

Επιπλέον, τόνισε ότι στόχος του είναι να βελτιώνει την αγωνιστική του εικόνα κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν δύσκολο για εμένα το φιλικό καθώς είχα να αντιμετωπίσω την πρωην μου ομάδα από την οποία έχω εξαιρετικές αναμνήσεις. Απλά έπρεπε να κάνω το καθήκον μου».

Για τις εντυπώσεις του με την Ουτρέχτη:

«Είναι παραπάνω από καλές. Όλοι με έχουν υποδεχθεί εκπληκτικά. Με έχουν βοηθήσει όλοι στα πάντα. Γενικά εδώ όλα είναι έτοιμα και εγώ απλά ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο».

Για το ποιά είναι η πιο σημαντική διαφορά που έχει εντοπίσει έως τώρα:

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του ελληνικού και του ολλανδικού πρωταθλήματος. Η πιο σημαντική διαφορά είναι στην οργάνωση. Όπως είπα και πριν, εδώ ο ποδοσφαιριστής δεν έχει να ασχοληθεί με τίποτα πέρα από το να παίζει ποδόσφαιρο».

Για το ποιά είναι η γνώμη του για την ομάδα του Βόλου όπως την είδες στο φιλικό:

«Θεωρώ ότι είχε καλή εικόνα. Σίγουρα το σκορ ήταν μεγάλο, αλλά η Ουτρέχτη έχει μία πολύ δυνατή ομάδα. Επίσης διαπίστωσα ότι ο Βόλος έχει αλλάξει πολλούς ποδοσφαιριστές και είναι δύσκολο να βρεθούν ακόμα μεταξύ τους».

Για τους στόχους του: «Ο στόχος του Τάσου Δουβίκα είναι να βελτιώνεται κάθε μέρα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ