Τούχελ: Προπονητής της χρονιάς για τη Γερμανία- Διάκριση και για Λεβαντόφσκι (pic)

Τούχελ: Προπονητής της χρονιάς για τη Γερμανία- Διάκριση και για Λεβαντόφσκι (pic)

Ο Τόμας Τούχελ κατέκτησε το Champions League με την Τσέλσι και αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για το 2021 στη Γερμανία - Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Διάκριση για τον Τόμας Τούχελ στη Γερμανία, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά στην Τσέλσι, κερδίζοντας μάλιστα και το Τσάμπιονς Λιγκ με την αγγλική ομάδα. Ο Τούχελ αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς από τη Γερμανία, ξεπερνώντας τον πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Χάνσι Φλικ, και τον Τέρζιτς της Ντόρτμουντ.

Ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι, έκανε ένα χλιαρό ξεκίνημα στην Παρί από την οποία απολύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας μάλιστα ποσοστό νικών της τάξεως του 75,6%.

Ο Τούχελ, μετά την ανάδειξή του, δήλωσε:«Δέχομαι αυτό το βραβείο με ευγνωμοσύνη, και αποτελεί μεγάλη τιμή για όλη την ομάδα, μιας και βλέπω τον εαυτό μου ως ομαδικό παίκτη. Ωστόσο, είναι λίγο άβολο για μένα να κερδίζω αυτό το βραβείο. Ποιος θα αποφασίσει ότι είμαι ο καλύτερος, ενώ μπορεί να το αξίζει ο Κρίστιαν  Στράιχ ή ο Μπο Σβένσον. Η δουλειά που κάνουν είναι εξαιρετική»

Η ανάληψη καθηκόντων στην αγγλική ομάδα και η κατάληξη αυτή της τετράμηνης πορείας ήταν και αυτό που ουσιαστικά ανέδειξε τον Τούχελ ως τον κορυφαίο με 129 ψήφους. Στο ranking ακολουθούν οι Χάνσι Φλικ (Μπάγερν Μονάχου) με 118 ψήφους, ο Έντιν Τέρζιτς (Ντόρτμουντ) με 75 ψήφους και την 5άδα συμπληρώνουν οι Σβένσον (Μάινζ) με 74 ψήφους και Φίσερ της Ουνιόν με 54 ψήφους.

Συμπληρωματικά στην ψηφοφορία κορυφαίοι ποδοσφαιριστές για το 2021 στη Γερμανία ψηφίστηκαν οι Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι στους άνδρες και η Νικόλ Μπίλα  που αγωνίζεται στη Χόφενχαϊμ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ