Μπεσίκτας: Προχωράει για την απόκτηση του Γοδίν

Μπεσίκτας: Προχωράει για την απόκτηση του Γοδίν

H Μπεσίκτας φουλάρει για την απόκτηση του 35χρονου Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, Ντιέγκο Γοδίν, με βελτιωμένη πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως

Δεν τα παρατάει για τον Ντιέγκο Γοδίν η Μπεσίκτας, με τους Τούρκους να είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Ο Ντιέγκο Γοδίν αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η Κάλιαρι θέλει να απαλλαγεί από βαρύ 3ετές συμβόλαιο του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού. Η Μπεσίκτας αποφάσισε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και αφού είδε την πρώτη πρότασή της,ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ, να απορρίπτεται από τον Γοδίν, δεν το έβαλε κάτω όμως και επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Σύμφωνα με τον τουρκικό και ιταλικό Τύπο η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη επιμένει κατέθεσε στον Γοδίν νέα πρόταση για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ , ο οποίος τώρα σκέφτεται πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τουρκία.

Η Μπεσίκτας άλλωστε δίνει και την δυνατότητα στον Ουρουγουανό αμυντικό να επιστρέψει στο Champions League, καθώς επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ως πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ