ΑΕΚ: Η 4άδα που αλλάζει τις ισορροπίες

ΑΕΚ: Η 4άδα που αλλάζει τις ισορροπίες

Στάνκοβιτς, Βράνιες, Λε Ταλέκ και Αραούχο αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί αλλάζοντας τα δεδομένα για την ρεβάνς της Πέμπτης.

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την ρεβάνς των προκριματικών του Europa Conference League με την Βελέζ και στην αποψινή (26/7) προπόνηση στα Σπάτα δεν υπήρξαν απρόοπτα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε τους Κώστα Γαλανόπουλο και τον Ζίγκα Λάτσι να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Η ΑΕΚ, ήδη από Ιούλιο μήνα, θα μπει σε διαδικασία πρόωρου τελικού, ύστερα και από την ήττα στην Βοσνία από την Βέλεζ με 2-1. Στα κλιμάκια της Ένωσης όμως επικρατεί αισιοδοξία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στην εντεκάδα. 4 από τις νέα αποκτήματα της ΑΕΚ ενδέχεται να ξεκινήσουν βασικοί, αλλάζοντας τις ισορροπίες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, όταν 10/11 παίκτες ήταν από την περσινή σεζόν. Ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Βράνιες στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Τζαβέλλα και ο Λε Ταλέκ σε ρόλο αμυντικού χαφ έχουν ήδη καπαρώσει την θέση τους στο χορτάρι του ΟΑΚΑ για την ρεβάνς της Πέμπτης. Ερωτηματικό αποτελεί ο Αραούχο, καθώς έχει μπροστά του τον Ανσαριφάρντ, που έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση στην Βοσνία. Φυσικά δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να δούμε τις δύο παίκτες μαζί στην αρχική εντεκάδα σε ένα φουλ επιθετικό σχήμα.

Ο Στάνκοβιτς θα αντικαταστήσει τον Τσιντώντα, ο Βράνιες τον Σβάρνα και ο Λε Ταλέκ τον Σάκχοφ, με τους 3 παίκτες που ξεκίνησαν στο Σαράγεβο να έχουν πολύ μέτρια απόδοση.

Ο Μιλόγεβιτς μπορεί να αισιοδοξεί πως με το δίδυμο Βράνιες – Τζαβέλλας και μπροστά τους τον Λε Ταλέκ θα στρώσει η κατάσταση στην άμυνα και θα έχει μεγαλύτερη συνοχή. Το ίδιο ευελπιστεί πως θα συμβεί και με τον Στάνκοβιτς, με τον Αυστριακό γκολκίπερ να δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια στα γκολπόστ από τον ασταθή Τσιντώτα. Μένει να δούμε τι θα συμβεί με τον Αραούχο και αν ο προπονητής της ΑΕΚ θα πάει από την αρχή με φουλ επιθετικό σχήμα, ή θα ρίξει τον Αργεντινό στο παιχνίδι κάποια στιγμή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε μία διαφορετική ΑΕΚ στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ, έχοντας αφήσει πίσω της την κάκιστη εικόνα στην Βοσνία. Το ματς της Πέμπτης είναι ένας πρόωρος τελικός για την Ένωση και μένει να δούμε αν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ματς, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ