Τρόμος για τον Τζόρτζεβιτς: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του ενώ ήταν μέσα!

Τρόμος για τον Τζόρτζεβιτς: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του ενώ ήταν μέσα!

Σοκαριστική νύχτα για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και την οικογένεια του, καθώς μπήκαν διαρρήκτες στο σπίτι του στη Βούλα, ενώ ήταν μέσα τόσο ο ίδιος αλλά και η γυναίκα του.

Εφιαλτική βραδιά έζησε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και η σύζυγος του, που λίγο έλειψε να έρθουν αντιμέτωποι με τους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι τους.

Ο Σέρβος πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού διαπίστωσε ξαφνικά ότι οι δράστες ήταν μέσα στη μεζονέτα και μάλιστα μόλις κατάλαβαν ότι θα τους αντίκριζαν οι ιδιοκτήτες τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας στο έδαφος κάποια από τα κοσμήματα που μόλις είχαν αρπάξει αλλά και έναν σιδερένιο λοστό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής πήγε και κατήγγειλε την κλοπή στο τμήμα ασφαλείας Βούλας και περιέγραψε όλες τις στιγμές που έζησε με τη σύζυγο του όταν κατάλαβαν ότι κάποιοι είχαν κάνει διάρρηξη στο σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και την σύζυγο του ενώ αναζητούσαν υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει τους διαρρήκτες αλλά ίσως και το όχημα διαφυγής τους. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Τζόρτζεβιτς αλλά και η σύζυγος του είναι καλά στην υγεία τους, ενώ σύμφωνα με τις αρχές είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν οι δράστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ