Με 13.000 οπαδούς το Super Cup

Με 13.000 οπαδούς το Super Cup

Στην εξέδρα του «Belfast Windsor Park» θα βρίσκονται 13.000 οπαδοί για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Super Cup ανάμεσα στην Τσέλσι και την Βιγιαρεάλ.

Ένας αριθμός φιλάθλων που δεν θα υπερβαίνουν τους 13.000 θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Ευρωπαϊκού Super Cup ανάμεσα στην Τσέλσι και στην Βιγιαρεάλ στο «Belfast Windsor Park», όπως ενημέρωσε την Παρασκευή (30/07) η UEFA.

Η κάτοχος του Champions League, Τσέλσι, θ΄ αντιμετωπίσει την Κυπελλούχο του Europe League, Βιγιαρεάλ στις Αυγούστου, αναμέτρηση στην οποία θα ζητηθεί από τους οπαδούς να επιδείξουν αρνητικό PCR τεστ Covid-19, προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Οι άνθρωποι εκτός Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να συμμορφωθούν με τους περιορισμούς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά εισόδου στα σύνορα, που θα ισχύσουν στη διάρκεια του αγώνα, χωρίς εξαιρέσεις για τους κατόχους των εισιτηρίων, όπως παραδέχθηκε η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

Η UEFA πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που η ζήτηση υπερβεί τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, θα πραγματοποιηθεί τυχαία κλήρωση και ο αριθμός των εισιτηρίων μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις των τοπικών αρχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ