Παναθηναϊκός Κ17 – Ολυμπιακός Κ17 1-1

Παναθηναϊκός Κ17 – Ολυμπιακός Κ17 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στου Ρέντη. Κερδισμένοι από το αποτέλεσμα οι Πράσινοι

Σ’ ένα αρκετά κακό ποιοτικά παιχνίδι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαολοι με 1-1 σε ματς που διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στου Ρέντη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ Κ-17.

Οι Πράσινοι είναι αυτοί που είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, κρατώντας την μπάλα περισσότερο στα πόδια τους και προσπαθώντας να δημιουργήσουν κάποια φάση. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός, όμως, δεν μπόρεσαν να φτιάξουν κάποια κλασσική ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 68′ χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Αθανασακόπουλου, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Μποσκουΐδης. Ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του μετά το 75′ και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89′ με γκολ του Μπουλάρι.

Το τελικό 1-1 ευνοεί ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό καθώς ναι μεν ο Ολυμπιακός έφτασε τους 51 βαθμούς και παρέμεινε πρώτος αλλά δεν έχει κάνει ακόμα το ρεπό του, κάτι που σημαίνει ότι οι πράσινοι που έχουν 49 βαθμούς μπορούν να τον προσπεράσουν αν κερδίσουν στο δικό τους παιχνίδι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Γλυνός (72’ Τσακίρης), Μουγιός (58’ Ντότης), Ράμα (77’ Νικόλης), Μπουλάρι, Φέκκας, Γεωργαντής (77’ Ζαχαράκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χατζηγιαννάκης, Βαγιανίδης, Παρασκευόπουλος (82’ Τσιμπόκας), Σαντικάι, Καραγιάννης, Μαυρούδης, Τζαβίδας (72’ Σαμαράς), Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης (89′ Σπίνος), Αθανασακόπουλος (84′ Ντοματάς), Ζαγαρίτης (60’ Ηλιάδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ