Ροναλντίνιο – «Δεν μπορώ να δω ολόκληρο αγώνα, προτιμώ να βλέπω τις καλύτερες φάσεις» (vid)

Ροναλντίνιο – «Δεν μπορώ να δω ολόκληρο αγώνα, προτιμώ να βλέπω τις καλύτερες φάσεις» (vid)

Ο Ροναλντίνιο μίλησε σε διαδικτυακή εκπομπή για την ζωή του μετά το ποδόσφαιρο, τον Μέσι καθώς και για τις συνήθειές του ως φίλαθλος πλέον.

Ο Ροναλντίνιο ήταν και θα παραμείνει ένα μοναδικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας, τόσο για τις συγκλονιστικές εμφανίσεις του στα γήπεδα όσο και για τις δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Έτσι φαίνεται να αποδεικνύεται από τα λεγόμενά του, στην διαδικτυακή εκπομπή «Charlando Tranquilamente», στην οποία έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μίλησε για τη ζωή του μετά την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, τον Λίονελ Μέσι και τη Μπαρτσελόνα, για την Βραζιλία και τον πρόσφατο τελικό του Κόπα Αμέρικα.

«Παίζω ποδόσφαιρο με παλαίμαχους πλέον. Εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία να είμαι μαζί με φίλους. Το ποδόσφαιρο είναι μέρος της ζωής μου και θα είναι για πάντα. Όλα ήταν ωραία. Τα έχω περάσει άλλωστε, αλλά τώρα είναι πολύ πιο ευχάριστο. Βέβαια, δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ως προπονητή», τόνισε ο Ροναλντίνιο, χωρίς να αποκαλύπτει περαιτέρω σκέψεις για το εάν θα κάνει κάποια στιγμή καριέρα ως προπονητής.

Αυτό που έκανε εντύπωση ωστόσο, ήταν οι συνήθειες που έχει αποκτήσει πλέον στην «μετα-γηπεδική» ζωή του, και τον ίδιο να δηλώνει πως δεν μπορεί να δει έναν ολόκληρο αγώνα, αλλά προτιμά να βλέπει τις καλύτερες στιγμές στο τέλος.

«Ποτέ δεν έβλεπα πολύ ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να βλέπω στο τέλος τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, αλλά δεν μου αρέσουν τα 90 λεπτά», δήλωσε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, ξαφνιάζοντας τους πάντες, ενώ αναφέρθηκε στο Κόπα Αμέρικα, και αποθέωσε τον παλιό συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Λίονελ Μέσι.

«Στο Κόπα Αμέρικα, ήμουν λυπημένος γιατί η Βραζιλία έχασε, αλλά παράλληλα ήμουν πολύ χαρούμενος για τον Λέο. Ήταν αυτό που τους έλειπε με την Εθνική ομάδα. Το να βλέπω ευτυχισμένους φίλους με κάνει και μένα ευτυχισμένο. Ήμουν τυχερός που αγωνίστηκα στην Μπαρτσελόνα. Γράψαμε ιστορία. Ήταν υπέροχα και πολύ όμορφα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ