Λίνεκερ για φωτιά στη Βαρυμπόμπη – «Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πλέον την κλιματική αλλαγή»

Λίνεκερ για φωτιά στη Βαρυμπόμπη – «Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πλέον την κλιματική αλλαγή»

Ο Γκάρι Λίνεκερ σχολίασε σχετικά την φωτιά στην Βαρυμπόμπη αναγνωρίζοντας πως η κλιματική αλλαγή είναι πλέον ένα γεγονός που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Η φωτιά που έχει πλήξει την Αττική το τελευταίο 24ωρο έχει πάρει πλέον και διεθνείς διαστάσεις, με την κλιματική αλλαγή να είναι στο επίκεντρο.

Ο γνωστός πλέον τηλεσχολιαστής και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γκάρι Λίνεκερ, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε την φωτογραφία με την αποπνικτική ατμόσφαιρα της Αττικής και επανέφερε στο προσκήνιο τις συνέπειες αυτού του καταστροφικού φαινομένου.

Υπογράμμισε πως πλέον είναι ένα γεγονός που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ενώ τόνισε πως ο ίδιος έχει μιλήσει με πολλά άτομα που αγνοούν ακόμα και σήμερα τα επίσημα επιστημονικά στοιχεία.

«Είμαστε σε ένα χάος. Έχω γνωρίσει πολλούς αρνητές της κλιματικής αλλαγής. Γίνεται όλο και πιο δύσκολο για αυτούς, το να το αρνούνται, ωστόσο ακόμα προσπαθούν. Γιατί; Τα επιστημονικά στοιχεία είναι το αδιάψευστο κριτήριο», τόνισε ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ