Διαλύθηκε ο Πλατανιάς – Δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε στο τοπικό!

Διαλύθηκε ο Πλατανιάς – Δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε στο τοπικό!

Τίτλοι τέλους για την κρητική ομάδα – Δεν δήλωσε συμμετοχή ούτε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χανιών.

Από τα σαλόνια της Superleague στη… διάλυση. Ο Πλατανιάς, που μέχρι τη σεζόν 2017-2018 αγωνιζόταν στην Superleague, φέτος δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή ούτε στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Χανιών, με την ομάδα της Κρήτης να βαράει… διάλυση!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του Πλατανιά, παρά τις προσπάθειες που έγιναν τις τελευταίες ημέρες από τον Γιώργο Ριτζάκη, ο οποίος θα είχε τον ρόλο του προπονητή, δεν κατέστη τελικά δυνατό να βρεθούν ποδοσφαιριστές για να δηλώσει η ομάδα των Χανιών συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αυτά είναι όσα αναφέρουν οι παράγοντες της κρητικής ομάδας, που πλέον θα υπάρχει ως… ανάμνηση. Μια αιτιολόγηση βέβαια που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, αφού θα μπορούσε η ομάδα να παραταχθεί με ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες που υπάρχουν στα Χανιά…

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Πλατανιάς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, θα υπάρχει πλέον μόνο στις μνήμες των φιλάθλων, που θα θυμούνται την ομάδα της Κρήτης για τις έξι χρονιές που αγωνίστηκε στην Superleague. Η σεζόν 2016-17 ήταν η καλύτερη στην ιστορία του Πλατανιά, όταν ο σύλλογος των Χανιών τερμάτισε στην 7η θέση της Superleague.

Τη σεζόν 2018-2019 τερμάτισε στην 16η θέση και υποβιβάστηκε. Την επόμενη αγωνίστηκε στην Football League και τερμάτισε στην 2η θέση. Μια θέση που έδωσε στον Πλατανιά την ευκαιρία να παίξει στα μπαράζ ανόδου, όπου αγωνίστηκε απέναντι στον ΟΦΗ. Η ομάδα των Χανιών όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Superleague. Τότε άρχισαν τα προβλήματα, με τον Πλατανιά να αρχίζει να αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά θέματα.

Πέρσι, τερμάτισε στην 9η θέση της Superleague 2, αντιμετωπίζοντας τεράστια προβλήματα, οικονομικής φύσεως. Προβλήματα, τα οποία δεν έδωσαν τη δυνατότητα στον Πλατανιά να δηλώσει συμμετοχή στην Superleague 2 και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, ούτε καν στο τοπικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ