«Ψάχνει την επιστροφή του Κούρντι ο Πανιώνιος»

«Ψάχνει την επιστροφή του Κούρντι ο Πανιώνιος»

Όπως αναφέρουν Μέσα από τη Σαουδική Αραβία, ο Πανιώνιος επιδιώκει την επιστροφή του Αμίρ Κούρντι στην Ελλάδα.

Πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την Αλ-Χιλάλ φαίνεται πως βρίσκεται ο Αμίρ Κούρντι, με αρκετές ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη ώστε να τον αποκτήσουν κατά την τωρινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Al-Eqtisadiah», έχει λάβει προσφορές από τέσσερις ομάδες οι οποίες είναι: η Αλ-Ταέι, η Άμπα, η Αλ-Μπατίν και η Νταμάκ, με τον πέμπτο σύλλογο που φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του να είναι ο Πανιώνιος.

Οι Σαουδάραβες επισημαίνουν ότι οι προσφορές αυτές έφτασαν στον παίκτη από τη στιγμή που ο τεχνικός της ομάδας και γνώριμος μας από το πέρασμα του στον πάγκο του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, έκανε γνωστό πως δεν τον υπολογίζει.

Η Αλ-Χιλάλ είναι καλυμμένη όσον αφορά τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής μοιάζει να προτιμά τους Μουχάμεντ Αλ-Μπουραΐκ, Μαντάλα Αλ-Ολαγιάν και τον νεοαποκτηθέντα από την Αλ-Καντισιγιά, Χαμάντ Αλ-Γιαμί.

Ο Κούρντι, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, επιθυμεί να αγωνιστεί στο Ριάντ, τη Τζέντα ή στην ανατολική περιφέρεια της Σαουδικής Αραβίας, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τέλος σημειώνεται πως ο 29χρονος μπακ θα σκεφτεί σοβαρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια, με την Αλ-Χιλάλ πάντως να μην πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στη μετακίνηση του σε κάποιον άλλον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ