Μεγάλη ανατροπή της Λειψίας

Μεγάλη ανατροπή της Λειψίας

Η Λειψία βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Ανόβερο, με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς

Η Λειψία κατάφερε να πετύχει πολύ σημαντική νίκη κόντρα στο Ανόβερο και μάλιστα με ανατροπή (2-1), φτάνοντας τους 22 βαθμούς στην Μπουντεσλίγκα. Το Ανόβερο προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Ζόναθας στο 56’, αλλά η Λειψία είχε τις «απαντήσεις» για να πάρει τη νίκη. Ο Πόουλσεν ισοφάρισε στο 70’ και ο Βέρνερ διαμόρφωσε το 2-1 πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Αλλαγή ο Ρέτσος

Η Λεβερκούζεν αντιμετώπισε εκτός έδρας την Άουγκσμπουργκ, με την Μπάγερ να παίρνει την ισοπαλία (1-1). Ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν ήταν στο βασικό σχήμα των φιλοξενούμενων, αλλά πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 33’ και είχε πολύ καλή απόδοση. Ο νεαρός αμυντικός έπαιξε δεξί μπακ και αντίκρισε κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα.

Νίκη Αμβούργου με Κυριάκο

Το Αμβούργο πέτυχε σημαντική νίκη επί της Στουτγκάρδης με 3-1 και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας του λιμανιού. Ο διεθνής άσος του Αμβούργου έπαιξε στόπερ και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 75’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άουγκσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-1 (49’ Ντάνσο – 47’ Βόλαντ)
Γκλάντμπαχ – Μάιντς 1-1 (67’ Βέστεργκααρντ – 19’ Ντιαλό)

Φράιμπουργκ – Σάλκε 0-1 (62’ Καλιγκιούρι)

Αμβούργο – Στουτγκάρδη 3-1 (20’ Χαντ, 65’ Κόστιτς, 69’ Αρπ – 55’ Γκίντσεκ πεν.)
Λειψία – Ανόβερο 2-1 (70’ Πόουλσεν, 85’ Βέρνερ – 56’ Ζόναθας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ