Μπακασέτας – «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω»

Μπακασέτας – «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με τη Γένι Μαλάτιασπορ στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος.

Χαρούμενος για την ευρεία νίκη της Τραμπζονσπόρ (1-5 επί της Γένι Μαλάτιασπορ) και το γκολ που πέτυχε, αλλά και ανυπόμονος για την συνάντηση της Πέμπτης (19/8) με την Ρόμα στα πλέι οφ του Europa Conference League εμφανίστηκε ο Τάσος Μπακασέτας.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα τέτοιο ξεκίνημα από την αρχή της σεζόν. Θέλαμε να δώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλους και να νιώσουμε ότι αντιδράσαμε καλά. Ήταν μια καλή νίκη και ένα καλό σκορ. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι» είπε μιλώντας στην ιστοσελίδα «Hader61».

«Όταν πετυχαίνεις ένα γκολ, είσαι πάντα πολύ χαρούμενος και νιώθεις πολύ ενθουσιασμένος. Ειδικά αν είναι το πρώτο γκολ του αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα» συνέχισε, δηλώνοντας ότι ανυπομονεί να παίξει μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του:

«Από την πρώτη μέρα που ήρθα, το να παίζω μπροστά στους οπαδούς μας ήταν κάτι που περίμενα με ανυπομονησία. Ήθελα να νιώσω την υποστήριξή τους. Το νιώσαμε στη συνάντησή μας με τη Μόλντε. Όταν νιώθεις την υποστήριξη των φιλάθλων, προσπαθείς να δώσεις κάτι παραπάνω. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όλη τη σεζόν».

Μιλώντας για την πρώτη αναμέτρηση με την Ρόμα στο Europa Conference League (19/8), ο Μπακασέτας είπε: «Αυτός είναι ο αγώνας που κάθε παίκτης ανυπομονεί να παίξει. Θα παίξουμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε και εμείς μεγάλη ομάδα. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ