Ράσταβατς: «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Ράσταβατς: «Είμαι πολύ χαρούμενος»

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, τόνισε πως τα δύο γκολ του Μπρίτο στο πρώτο δεκάλεπτο, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς είχε πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος, μετά την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του επί του Παναιτωλικού με 3-1.

Ο Σέρβος τεχνικός εκθείασε την προσπάθεια των παικτών του, χαρακτηρίζοντας κομβικό στοιχείο για την έκβαση του ματς, τα δύο γκολ του Μπρίτο στα πρώτα οκτώ λεπτά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που είδα στο σημερινό παιχνίδι. Παίξαμε καλά και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Θα πρέπει πάντως να πούμε ότι δεν είχαμε παίξει άσχημα σε προηγούμενα ματς που δεν είχαμε πάρει τους τρεις πόντους.

Ωστόσο είχαμε θέματα στη συγκέντρωση μας και στην τελική προσπάθεια» ήταν τα πρώτα λόγια του Ράσταβατς, ο οποίος συνέχισε τονίζοντας χαρακτηριστικά.

«Παίξαμε άμυνα πιο ψηλά, πιέσαμε τον αντίπαλο μας κι αυτό μας βοήθησε να πετύχουμε το στόχο μας. Ήταν βέβαια πολύ σημαντικό ότι σημειώσαμε δύο γκολ στα πρώτα οκτώ λεπτά του αγώνα. Είχαμε πολύ καλό επίπεδο στο παιχνίδι μας και θέλω να σταθώ στην άμυνα μας. Πήγαμε εξαιρετικά και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Τους αναγκάσαμε να παίξουν με μεγάλες πάσες κι αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση για την εφαρμογή του πλάνου μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ