Βρήκε τον αντί-Μαουρίσιο, «κλείδωσε» και η επίθεση

Βρήκε τον αντί-Μαουρίσιο, «κλείδωσε» και η επίθεση

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να βρει τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο, με τον Σακχόφ να παίρνει την θέση του στο κέντρο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να βρει τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο, με τον Σακχόφ να παίρνει την θέση του στο κέντρο. Αντίθετα στην επίθεση προβληματίστηκε αρκετά  για την τριάδα.

Η απουσία του Μαουρίτσιο, στεναχώρησε αρκετά τον τεχνικό του ΠΑΟΚ από την άποψη πως ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν πάνω στα ντουζένια του καθώς από δημιουργός ήταν και άριστος εκτελεστής. Αφού πειραματίστηκε για 1-2 μέρες καταλήγοντας στο Σακχόφ το βάρος έπεσε στην «τριάδα» στης επίθεσης. Οι δοκιμές ήταν πολλές, όπως σας ενημέρωσε το «to10.gr». Στην αρχή τοποθετήθηκε ο Μακ στην κορυφή της επίθεσης, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας δοκιμάστηκε ο Πρίγιοβιτς. Αυτοί που είναι οι σίγουροι είναι οι Ρέι κάτω από τα δοκάρια.Στην άμυνα διατηρείται η τετράδα Μάτος (δεξιά), Ζαμπράνο, Βαρέλα και Λέοβατς (αριστερά).

Στην μεσαία γραμμή, δίπλα στον Τσίμιροτ θα είναι ο Σάκχοφ, ο οποίος πήρε αρκετό χρόνο στις δοκιμές, με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο δεκαριού λίγο πιο μπροστά. Στην επίθεση, ο Βιεϊρίνια θα ξεκινήσει σύμφωνα με τις δοκιμές στο ένα άκρο, ενώ από την άλλη ο Πέλκας που έκανε ένα καλό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Τέλος στη κορυφή της επίθεσης φαίνεται να έχει το προβάδισμα ο Πρίγιοβιτς, έναντι του Μακ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ