Στη Σαουδική Αραβία ο τελικός Champions League Ασίας

Στη Σαουδική Αραβία ο τελικός Champions League Ασίας

Η ασιατική συνομοσπονδία ποδοσφαίρου γνωστοποίησε πως ο τελικός του Champions League θα γίνει στη Σαουδική Αραβία, χωρίς να ανακοινώνεται σε ποια πόλη.

Η Σαουδική Αραβία θα φιλοξενήσει τον τελικό του φετινού Champions League της Ασίας στις 23 Νοεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η ασιατική συνομοσπονδία ποδοσφαίρου (AFC).

Δεν έχει ανακοινωθεί η πόλη, αλλά οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί με ομάδες από τη δυτική Ασία -που θα διεξαχθούν στις 16 και 19 Οκτωβρίου, αντίστοιχα- θα φιλοξενηθούν επίσης στο κράτος του Κόλπου.

Δύο σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία συνεχίζουν στη διοργάνωση, με την πρώην πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ να παίζει με την Εστεγκλάλ του Ιράν στους «16», ενώ η Αλ Νασρ θα αντιμετωπίσει την Τράκτορ, επίσης από το Ιράν. Και οι δύο ομάδες εδρεύουν στο Ριάντ.

Η AFC έπρεπε να αλλάξει τη μορφή της διοργάνωσης λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών για την COVID-19 που ισχύουν σε πολλές ασιατικές χώρες, με την πρόκριση στους «νοκ-άουτ» αγώνες να κρίνεται σε μονό παιχνίδι και όχι σε εντός και εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ