Ολυμπιακός: Το πλάνο του Λεμονή για Πλατανιά

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Λεμονή για Πλατανιά

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής θα χρησιμοποιήσει τον Φορτούνη στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών, κόντρα στον Πλατανιά

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Κυριακή το μεσημέρι τον Πλατανιά στο «Καραϊσκάκη» και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Τάκης Λεμονής έχει κατασταλάξει στην εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στο μεγάλο λιμάνι σκέφτονται μόνο τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα. Βέβαια ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος, επισήμανε στους παίκτες του και στη σημερινή προπόνηση, πόσο σημαντικό και πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων.

Ζήτησε ξανά προσοχή και συγκέντρωση, αναφέροντας πως ο Πλατανιάς δεν έχει τίποτε να χάσει. «Σας λέω ξανά πως παίζουμε με τον Πλατανιά και πως το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ανήκει στο παρελθόν. Ο αντίπαλος μας δεν έχει τίποτε να χάσει. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε γιατί μετά υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος» ήταν το μήνυμα του.

Οι σκέψεις για την 11άδα

Σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει το ματς ο Ολυμπιακός, όλα δείχνουν πως θα είναι η ακόλουθη.

Γκολκίπερ θα είναι ο Προτό και στο δεξί άκρο της άμυνας θ’ αγωνιστεί ο Ελαμπντελαουί. Στο κέντρο της αμυντικής γραμμής των «ερυθρόλευκων» θα είναι ο Μποτία με τον Σισέ, καθώς ο Ένγκελς έμεινε εκτός αποστολής και αριστερό μπακ θα παίξει ο Κούτρης.

Βέβαια θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Λεμονής σκέφτονταν τις προηγούμενες μέρες να χρησιμοποιήσει τον Φιγκέιρας στο αριστερό άκρο της άμυνας, για να ξεκουράσει τον νεαρό μπακ. Φαίνεται όμως πως ο Κούτρης έχει το προβάδισμα.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής «παίζεται» μια θέση, με Ρομαό και Ταχτσίδη να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Οφόε όπως και του Φορτούνη. Ο τελευταίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Στα δύο άκρα της επίθεσης ο Λεμονής ετοιμάζει Πάρντο και Καρσελά, αλλά υπάρχει και «σενάριο» που θέλει τον Ανδρούτσο να διεκδικεί μια απ’ τις δύο θέσεις στα «φτερά». Στην κορυφή της φροντ λάιν των Πειραιωτών θα είναι πάντως σίγουρα ο Ανσαριφάρντ. Ο Εμενίκε άλλωστε είναι εκτός αποστολής όπως και ο Μπεν. Ο τελευταίος έκανε μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες για να προλάβει το παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά δεν ήταν 100% έτοιμος και ο Λεμονής δε θέλει να ρισκάρει.

Το σίγουρο είναι πως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Μπεν θα είναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί και ο Λεμονής ποντάρει πολλά στον 28χρονο επιθετικό για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ