«Βόμβα» με Ρονκάλια στον Άρη Λεμεσού

«Βόμβα» με Ρονκάλια στον Άρη Λεμεσού

Τον διεθνή Αργεντινό ανακοίνωσε η κυπριακή ομάδα, πραγματοποιώντας μία πολύ ηχηρή μεταγραφή

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου ολοκλήρωσε ο Άρης Λεμεσού. Συγκεκριμένα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την απόκτηση του Φακούντο Ρονκάλια, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες των Μπόκα, Εσπανιόλ, Εστουντιάντες Φιορεντίνα, Τζένοα, Θέλτα, Βαλένθια και Φιορεντίνα. Μάλιστα ο 34χρονος έχει και 14 συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Facundo Sebastián Roncaglia. Γεννήθηκε στην πόλη Chajarí της Αργεντινής στις 10/02/1987 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της Μπόκα Τζούνιορς όπου και αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα καθώς και στην Εστουντιάντες.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Ιταλία και μετά στην Ισπανία. Στην Serie A είχε 99 συμμετοχές με τα χρώματα της Φιορεντίνα και της Τζένοα ενώ στην La Liga είχε 126 συμμετοχές με τα χρώματα της Εσπανιόλ, της Θέλτα, της Βαλένθια και της Οσασούνα. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ