«Καρφιά» Γουίλιαν – «Στην καριέρα μου θέλω πάντα να κερδίζω, στην Άρσεναλ δεν γινόταν αυτό»

«Καρφιά» Γουίλιαν – «Στην καριέρα μου θέλω πάντα να κερδίζω, στην Άρσεναλ δεν γινόταν αυτό»

Ο Γουίλιαν αποχώρησε από την Άρσεναλ και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του άφησε αιχμές για την αγωνιστική κατάσταση της λονδρέζικης ομάδας.

Η Κορίνθιανς ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουίλιαν από την Άρσεναλ, και ο 33χρονος Βραζιλιάνος με ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας, ενώ παράλληλα εξέφρασε και το «παράπονό» του για την αγωνιστική κατάσταση της Άρσεναλ.

«Ευχαριστώ την Άρσεναλ για την ευκαιρία και τον κόσμο για τον τρόπο που με υποδέχτηκε. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαμε όπως σχεδιάζαμε ή θέλαμε. Δέχτηκε σκληρή κριτική από κάποια μέσα πως ήρθα για τα λεφτά. Ελπίζω να κατάλαβαν τώρα πως δεν ήταν έτσι», τόνισε αρχικά ο Γουίλιαν βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το παρασκήνιο της μεταγραφής του.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να δείξει την πικρία του για την κακή αγωνιστική κατάσταση της λονδρέζικης ομάδας. «Σε όλη την καριέρα μου έκανα πάντα ό,τι μπορούσα για να γίνω καλύτερος, θέλω πάντα να κερδίζω και δυσκολεύομαι να αποδεχτώ κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς στην Άρσεναλ δεν συνέβη και λυπάμαι γι’ αυτό», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ