Γιακουμάκης – «Ένας από τους λόγους που υπέγραψα στη Σέλτικ είναι ο Ποστέκογλου» (vid)

Γιακουμάκης – «Ένας από τους λόγους που υπέγραψα στη Σέλτικ είναι ο Ποστέκογλου» (vid)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σέλτικ και αναφέρθηκε στον Άγγελο Ποστέκογλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Σέλτικ, ο Γιώργος Γιακουμάκης τόνισε ότι ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ένας από τους λόγους που έγινε κάτοικος Γλασκώβης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς αισθάνεται πως θα γίνει παίκτης της Σέλτικ: «Είναι απίστευτο, είμαι ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της Σέλτικ με περηφάνεια. Ήταν πάντα μία ομάδα που μου άρεσε, έβλεπα τα παιχνίδια της, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι το κάτι άλλο, ανυπομονώ να ζήσω αυτές τις στιγμές».

Για το αν είναι έτοιμος να συνεισφέρει στην ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Ανυπομονώ να σκοράρω το πρώτο γκολ με τους οπαδούς μας και να πανηγυρίσω μαζί τους».

Για το τι να περιμένουν οι φίλοι της Σέλτικ απ’ τον Γιακουμάκη: «Είμαι πολύ περήφανος, είμαι χαρούμενος που υπέγραψα γι’ αυτή την ομάδα, θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει κάθε παιχνίδι. Να πετύχουμε κάθε στόχο που έχουμε και να κερδίσουμε παντού, είτε σε Europa League, είτε σε Championship».

Για τους τρόπους που σκοράρει: «Είχα μία υπέροχη σεζόν πέρσι και δυστυχώς χωρίς κόσμο, κάτι στενάχωρο. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα, ώστε να σκοράρω με κάθε τρόπο και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ σε κάθε προπόνηση. Να βελτιώνω δηλαδή τα πλεονεκτήματά μου, όπως και τα μειονεκτήματά μου. Ελπίζω να σκοράρω με κάθε τρόπο με τη Σέλτικ».

Για τον Γιώργο Σαμαρά: «Κοιτάζω πολλά απ’ αυτά τα παιχνίδια της Σέλτικ. Συνεργαστήκαμε μαζί στην Ελλάδα, είναι πρόεδρος σ’ ένα όμορφο κλαμπ απ’ όπου προέρχομαι, τον ΟΦΗ και έπαιξα εκεί πριν από δύο χρόνια. Γνωριζόμαστε καλά και κρατάμε επαφή. Γι’ αυτό ανυπομονώ ακόμη περισσότερο να παίξω για τη Σέλτικ».

Για το τι του είπε ο Σαμαράς: «Μου είπε ότι είναι ένα τρομερό κλαμπ με τρελούς οπαδούς και ότι στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει».

Για το επιθετικό στιλ του Ποστέκογλου: «Ήταν ένας απ’ τους λόγους που ήθελα να υπογράψω στη Σέλτικ, το στιλ είναι κάτι που μου ταιριάζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ