Στον Ιάλυσο Ρόδου ο Μπλάνκο

Στον Ιάλυσο Ρόδου ο Μπλάνκο

Κανονικά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ισμαέλ Μπλάνκο, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον Ιάλυσο Ρόδου.

Δεν σταματάει ο Μπλάνκο! Τι και αν οδεύει στα 39 του χρόνια; Ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι πρόθυμος να σταματήσει!

Διότι, μετά την περιπέτεια του στο Αιγάλεω ετοιμάζεται για μία ακόμη δοκιμασία. Όπως ανακοινώθηκε, ο «Ζορό» θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στον Ιάλυσο Ρόδου, ο οποίος γνωστοποίησε τη συμφωνία των δύο πλευρών. Μάλιστα, εκτός από ποδοσφαιριστής, ο Μπλάνκο θα έχει και ρόλο στις ακαδημίες του σωματείου, στο πλευρό του τεχνικού διευθυντή μας Αντώνη Ρίκκα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 38χρόνου Αργεντινού επιθετικού Ismael Blanco με τεράστια καριέρα τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Blanco αποκτήθηκε με διπλό ρόλο καθώς πέραν της αγωνιστικής του συμμετοχής στην ανδρική ομάδα, θα βρεθεί και στις ακαδημίες του σωματείου, στο πλευρό του τεχνικού διευθυντή μας Αντώνη Ρίκκα.

Στόχος όλων μας είναι να εμπνεύσει τα νέα παιδιά προκειμένου να ακολουθήσουν τον επιτυχημένο δρόμο του στο Ευρωπαϊκό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα έχει άκρως ενεργό ρόλο σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες.

Του ευχόμαστε να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις νέες γενιές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ