Ποια είναι η κορυφαία μεταγραφή στην Ευρώπη (poll)

Ποια είναι η κορυφαία μεταγραφή στην Ευρώπη (poll)

Υπέρογκα ποσά, μετακινήσεις που δεν περίμενε κανείς και γενικότερα ένα «τρελό» καλοκαίρι. Ποια ήταν ωστόσο η μεταγραφή που έκανε το μεγαλύτερο «μπαμ»;

Μία από τις πιο «τρελές» μεταγραφικές περιόδου, έζησε ο ποδοσφαιρικός πλανήτης το φετινό καλοκαίρι. Μόνο η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, αρκεί για να χαρακτηρίσει «τρελό» το παζάρι του καλοκαιριού που πέρασε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγο πριν φτάσουμε στο φινάλε, ήρθε η επιστροφή «βόμβα» του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι όμως. Δεν ήταν μόνο οι συγκεκριμένοι δύο σούπερ σταρ που έκαναν… θόρυβο.

Διότι, τόσο η Τσέλσι, όσο και η Σίτι, έσπασαν το «φράγμα» των 100 εκατομμυρίων ευρώ για έναν και μόνο ποδοσφαιριστή! Οι «πολίτες» έκαναν δικό τους τον Τζακ Γκρίλις έναντι περίπου 120 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που η Τσέλσι δαπάνησε σχεδόν 115 εκατομμύρια για να φέρει πίσω στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι.

Από την άλλη, η Παρί, ήταν σίγουρα η… πρωταθλήτρια της περιόδου, καθώς έκανε δικούς της (εκτός από τον Μέσι) ως ελεύθερους, τους Βαϊνάλντουμ, Ντοναρούμα και φυσικά τον «θρύλο» και αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος.

Όλες οι κινήσεις έκαναν το δικό τους ξεχωριστό «μπαμ» και η καθεμία θορύβησε με τον δικό της τρόπο την Ευρώπη. Ποια ήταν ωστόσο η μεγαλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού; Ποιος έκανε το deal της χρονιάς και ποιος θα βγει στο τέλος πιο κερδισμένος;

Ψηφίστε το δικό σας… deal της χρονιάς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ