Αγουέρο – Αποκάλυψε γιατί του κορνάρουν στον δρόμο οι Καταλανοί!

Αγουέρο – Αποκάλυψε γιατί του κορνάρουν στον δρόμο οι Καταλανοί!

Ο Σέρχιο Αγουέρο έχει προκαλέσει «πανικό» στους Καταλανούς οδηγούς, οι οποίοι του κορνάρουν επειδή κινείται στο αντίθετο ρεύμα.

Κυκλοφοριακό «χάος» προκαλεί ο Σέρχιο Αγουέρο κάθε φορά που κινείται στους δρόμους της Βαρκελώνης. Ο 33χρονος στράικερ, αποκάλυψε, μιλώντας στο Twitch πως δεν έχει συνηθίσει ακόμη τους δρόμους της Καταλανικής πρωτεύουσας με αποτέλεσμα να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα!

Ο λόγος φυσικά οφείλεται στο γεγονός ότι στο Μάντσεστερ, που βρισκόταν για λογαριασμό της Σίτι, όπως και σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις διαφέρουν από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη. Έτσι, για τον Αγουέρο το «φυσιολογικό» ήταν στην Αγγλία, και τώρα που βρίσκεται στη Βαρκελώνη, χαρακτηρίζει το σύστημα «ανάποδο».

«Εγώ οδηγώ στον κεντρικό δρόμο, και το GPS μου λέει να στρίψω δεξιά, όταν φτάσω στο σημείο, μπαίνω στην δεξιά λωρίδα και μετά στρίβω! Αφού πρέπει να στρίψω δεξιά, σωστά; Τότε, μού κορνάρουν! Εγώ όμως στρίβω!», ανέφερε ο Αγουέρο χιουμοριστικά και προσπαθώντας να κατανοήσει το σύστημα που εφαρμόζεται στους δρόμους της Βαρκελώνης.

Επιπλέον, αποκάλυψε ένα σκηνικό με πρωταγωνιστή τον ίδιο και έναν οδηγό ταξί, ενώ κατέληξε πως το σύστημα στην Ισπανία είναι «λάθος».

«Ένας οδηγός ταξί μία φορά μου έβαλε τις φωνές στο δρόμο και του απάντησα: «Μα αδερφέ, αν πρέπει να στρίψω δεξιά, τότε πρέπει να μπω στη δεξιά πλευρά του δρόμου και να στρίψω κατευθείαν!Εσύ αν δε σταματήσεις την ώρα που κινούμαι στην δεξιά πλευρά (σ.σ στο αντίθετο ρεύμα για τον Αγουέρο) θα με τρακάρεις(!)», με τον οδηγό ταξί να του υπενθυμίζει πως « η λωρίδα σου είναι αυτή, δεν πρέπει να την παραβιάσεις και να μπεις στο αντίθετο ρεύμα, ακριβώς επειδή θες απλά να στρίψεις δεξιά».

Μετά από αυτόν τον «εποικοδομητικό» διάλογο με τον Καταλανό οδηγό, ο Σέρχιο Αγουέρο, συμπλήρωσε πως «μάλλον οι δρόμοι έχουν πρόβλημα».

«Στ’ ορκίζομαι, είτε εγώ είμαι κακός οδηγός είτε οι δρόμοι είναι κακοί! Για μένα, είναι λάθος οι δρόμοι», κατέληξε ο Αργεντίνος,προκαλώντας μία «έκρηξη» χιουμοριστικών αντιδράσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ