Ο Καρεμπέ μαζί με τους Σισέ, Ντρογκμπά και Ρινέρ σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Ο Καρεμπέ μαζί με τους Σισέ, Ντρογκμπά και Ρινέρ σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, θα πάρει μέρος σε ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Μαζί του μεταξύ άλλων οι Ντιντιέ Ντρογκμπά, Τζιμπρίλ Σισέ και Τεντί Ρινέρ.

Ενας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου 2021 στο «Orange Vélodrome» της Μασσαλίας.

Διάσημοι πρωταθλητές από διάφορα αθλήματα, θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μαρσέιγ, προκειμένου να λάβουν μέρος στον αγώνα, προς όφελος της Unicef και του Ιδρύματος του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ανάμεσα στις κορυφαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού, οι οποίοι θα δώσουν το «παρών» σ΄ αυτήν την εκδήλωση, είναι ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και σπουδαία δόξα του γαλλικού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κριστιάν Καρεμπέ, ο Γάλλος κορυφαίος τζουντόκα της σύγχρονης εποχής, Τεντί Ρινέρ, ο Τόνι Πάρκερ, ο Ρομπέρ Πιρές και ο Ερίκ Αμπιντάλ.

Με προπονητή τον Αρσέν Βενγκέρ θα αποτελέσουν την ομάδα της Unicef, που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα «θρύλοι της Μαρσέιγ», αποτελούμενη μεταξύ άλλων, από τους Ντιντιέ Ντρογκμπά, Τζιμπρίλ Σισέ, Ερίκ Ντι Μεκό, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι και Ζαν Πιέρ Παπέν.

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την βελτίωση της πρόσβασης στην εκπαίδευση των παιδιών στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την «L’Equipe».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ