Πελέ – Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο έντερο και το ευχαριστήριο μήνυμα στον κόσμο (pic)

Πελέ – Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο έντερο και το ευχαριστήριο μήνυμα στον κόσμο (pic)

Ο Πελέ, σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, αναφέρθηκε στην επέμβαση αφαίρεσης ενός όγκου στο παχύ έντερο, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης προς το πρόσωπό του.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, μοιράστηκε δημόσια, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ο Πελέ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης ενός «ύποπτου» όγκου στο παχύ έντερο, ενώ πλέον χαίρει άκρας υγείας, καλώντας τους φανς του να μην ανησυχούν για εκείνον.

Το πρακτορείο Reuters δημοσίευσε μία είδηση αναφέροντας πως ο Πελέ είναι στο νοσοκομείο εδώ και έξι μέρες με το πρόβλημα της υγείας του να μην είναι ακόμη γνωστό.

Έτσι ο ίδιος ο 80χρονος Πελέ, μία εβδομάδα αργότερα (6/9), ανέβασε φωτογραφία εξηγώντας τον λόγο που νοσηλεύτηκε, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τα τόσα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά και που επέτρεψαν στους δρ. Φάμπιο και δρ. Μιγκέλ να φροντίσουν την υγεία μου. Την περασμένη Κυριακή υποβλήθηκα σε επέμβαση για την αφαίρεση ύποπτου όγκου στο παχύ έντερο. Ο όγκος αναγνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που είχα αναφέρει την περασμένη εβδομάδα.

Ευτυχώς, είμαι συνηθισμένος να πανηγυρίζω μεγάλες νίκες στο πλάι σας. Θα αντιμετωπίσω την αναμέτρηση με χαμόγελο στο πρόσωπο, αισιοδοξία και χαρά που ζω περιτριγυρισμένος από την αγάπη της οικογένειας και των φίλων μου», ανέφερε στο μήνυμα του ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ