ΑΠΣ Ζακύνθου : Επέστρεψε για τρία παιχνίδια ο Ζαϊρί

ΑΠΣ Ζακύνθου : Επέστρεψε για τρία παιχνίδια ο Ζαϊρί

Ο ΑΠΣ Ζακύνθου δίνει μάχη για την παραμονή του στην τρίτη κατηγορία και επιστράτευσε τον Ζαουάν Ζαϊρί για τα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος! Ο Μαροκινός, ήταν άλλωστε από τους παίκτες που είχαν συμβάλλει τα μέγιστα για την άνοδο σε αυτήν.

Στην ομάδα του ΑΠΣ Ζακύνθου, για τις εναπομείνασες αγωνιστικές της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, επέστρεψε ο Ζουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός εξτρέμ έφθασε το απόγευμα της Τετάρτης στο νησί από την Αθήνα (είχε έρθει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη Λιόν), με ανθρώπους της ομάδας αλλά και τον αρχηγό Ραφαήλ Πέττα να τον υποδέχοντια στο αεροδρόμιο «Διονύσιος Σολωμός».

O 35χρονος πλέον Ζαϊρί θα φορέσει ξανά την κυανοκίτρινη φανέλα την Κυριακή, κόντρα στον Παναρκαδικό, ενώ ο Δημήτρης Νόλης θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του και για τα δύο επόμενα και τελευταία παιχνίδια, κόντρα σε Διαγόρα Βραχνεϊκών (24/3, εκτός) και Αστέρα Αμαλιάδας (1/4, εντός).

Η Ζάκυνθος παλεύει για την παραμονή της στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, επιστρατεύοντας τον Ζαϊρί (έχει δελτίο σε ισχύ με την ομάδα) στη μάχη που θα δώσει. Ο Μαροκινός άσος ήρθε στην πατρίδα μας το 2007 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, το 2009 πήρε μετεγγραφή στον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2011/12 έπαιξε στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη διετία 2015/17 στη Ζάκυνθο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ