Έτοιμος να σπάσει δύο ρεκόρ του Πελέ ο Μέσι

Έτοιμος να σπάσει δύο ρεκόρ του Πελέ ο Μέσι

Την Παρασκευή (10/9) η Αργεντινή υποδέχεται τη Βολιβία και ο Λιονέλ Μέσι θα επιχειρήσει να σπάσει δύο ρεκόρ του Πελέ.

Δύο νέες προκλήσεις έχει μπροστά του ο Λιονέλ Μέσι, στις οποίες θα κληθεί να «απαντήσει», όταν τα ξημερώματα της Παρασκευής η Αργεντινή υποδεχθεί στο Μπουένος Αϊρες τη Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Στο παιχνίδι αυτό ο «ψύλλος» θα επιχειρήσει να «σπάσει» δύο ρεκόρ που κατέχει ο Πελέ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της Αργεντινής marketingregostrado.

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο πρώτος σκόρερ της εθνικής ομάδας της χώρας του με 76 τέρματα, μόλις ένα λιγότερο από τα γκολ που σημείωσε ο Πελέ με τη Βραζιλία.

Έτσι, κόντρα στη Βολιβία, ο Μέσι μπορεί να φτάσει το ρεκόρ του Βραζιλιάνου και επίσης να γίνει ο πρώτος σκόρερ μεταξύ των ομάδων που έχουν κατακτήσει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Μέχρι στιγμής, ο Πελέ προηγείται σε αυτή την κατάταξη με 77 γκολ, ακολουθούμενος από τον Μέσι (Αργεντινή/76 γκολ), τον Μίροσλαβ Κλόζε (Γερμανία/71), τον Λουίς Σουάρες (Ουρουγουάη/64), τον Νταβίντ Βίγια (Ισπανία/59) και τον Γουέιν Ρούνεϊ (Αγγλία/53).

Τα προσεχή παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, τα οποία είναι προγραμματισμένα να γίνουν ξημερώματα Παρασκευής (10/9) έχουν ως εξής:

Ουρουγουάη-Ισημερινός

Παραγουάη-Βενεζουέλα

Κολομβία-Χιλή

Αργεντινή-Βολιβία

Βραζιλία-Περού

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες):

1. Βραζιλία 21 (7αγ.)

2. Αργεντινή 15 (7αγ.)

3. Ισημερινός 13

4. Ουρουγουάη 12

5. Κολομβία 10

6. Παραγουάη 8

7. Περού 8

8. Χιλή 7

9. Βολιβία 6

10. Βενεζουέλα 4

Οι πρώτες τέσσερις ομάδες παίρνουν το «εισιτήριο» για την τελική φάση του Μουντιάλ του 2022, ενώ η πέμπτη θα δώσει αγώνες μπαράζ για την πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ