Τέλος από τη Σάο Πάουλο ο Ντάνι Άλβες

Τέλος από τη Σάο Πάουλο ο Ντάνι Άλβες

Εκτός Σάο Πάουλο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάνι Άλβες μετά τα όσα έγιναν...

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ντάνι Άλβες δεν θα παίζει πλέον για την Σάο Πάουλο, καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στην προπόνηση την Παρασκευή (10/09), λόγω της διαμάχης που έχει με τη διοίκηση για χρήματα που του οφείλονται.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος είπε ότι ο Άλβες, ο οποίος αγωνίστηκε με την Βραζιλία την Πέμπτη στο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2020 με το Περού, δεν εμφανίστηκε αφού ενημέρωσε το κλαμπ ότι ήθελε πρώτα να πληρωθεί.

Ούτε ο παίκτης, αλλά ούτε και η διοίκηση δεν ανέφεραν κάποιο νούμερο, με την εφημερίδα «O Globo» να αποκαλύπτει ότι η Σάο Πάουλο οφείλει στον έμπειρο ποδοσφαιριστή περίπου 2.11 εκατ. δολάρια.

«Ενημερώθηκαμε από τους εκπροσώπους του ότι ο Ντάνι Άλβες δεν θα επιστρέψει στην ομάδα έως ότου βρεθεί κάποια λύση με τα χρήματα που οφείλει ο σύλλογος στον παίκτη» υποστήριξε ο Κάρλος Μπελμόντε και πρόσθεσε:

«Η Σάο Πάουλο αναγνωρίζει το χρέος και την περασμένη εβδομάδα κάναμε μία πρόταση για να προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τους εκπροσώπους του Άλβες.

Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν. Έχουμε πάρει την απόφαση και το είπαμε στον προπονητή Ερνάν Κρέσπο, ότι ο Ντάνι Άλβες δεν θα είναι στο εξής στη διάθεσή του για να παίξει.»

Ο Άλβες εντάχθηκε στη Σάο Πάουλο το 2019 μετά από 17 χρόνια παρουσίας στην Ευρώπη με τις Σεβίλη, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν έχει κρύψει ποτέ ότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος ήταν αυτός που υποστήριζε από παιδί και όπως είχε αναφέρει το όνειρό του ήταν πάντοτε να παίξει γι΄ αυτόν.

Ωστόσο, έγινε το τελευταίο «θύμα» του γνωστού φαινομένου του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, όπου οι σύλλογοι αρνούνται να πληρώσουν σε παίκτες και προπονητές τα συμφωνηθέντα ποσά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ