Ο Ζαρντίμ έχει βγάλει για τις ομάδες του σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ από πωλήσεις παικτών

Ο Ζαρντίμ έχει βγάλει για τις ομάδες του σχεδόν ένα δισεκατομμύριο ευρώ από πωλήσεις παικτών

O Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι αυθεντία στις πωλήσεις παικτών και σύμφωνα με το transfermarkt έχει καταφέρει να βγάλει για τις ομάδες του ένα ποσό κοντά στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Στις αγοραπωλησίες παικτών στο ποδόσφαιρο, το πιο δύσκολο πράγμα είναι μια ομάδα να βρίσκει φθηνούς παίκτες, τους οποίους έπειτα από ένα χρονικό διάστημα να «μοσχοπουλάει» και να βγαίνει κερδισμένη.

Αρκετοί προπονητές προσπαθούν να δουλεύουν με τον συγκεκριμένο τρόπο, όμως είναι λίγοι εκείνοι που έχουν το καταφέρνουν σε διαρκεί βάση. Ένας από αυτούς είναι και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τους τεχνικούς που έχουν βγάλει τα περισσότερα χρήματα για τις ομάδες τους από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στη δεύτερη θέση της εν λόγω λίστας.

Συγκεκριμένα, έχει καταφέρει να βγάλει από τις μεταγραφές 63 παικτών 963 εκατομμυρίων ευρώ. Με μεγαλύτερη του επιτυχία φυσικά να είναι η ομάδα της Μονακό από την περίοδο 2016-17 που έβγαλε και πούλησε παίκτες όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Μπερνάρντο Σίλβα, Τιέμουε Μπακαγιόκο και ο Φαμπίνιο.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να έχει βγάλει από τις πωλήσεις 83 παικτών το ποσό των 999,85 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τρίτος είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο που με 94 παίκτες έχει έσοδα της τάξεις των 773 εκατομμυρίων.

Δείτε την κατάταξη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ