Κεντίρα – «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος, αλλά φέρεται εγωιστικά»

Κεντίρα – «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος, αλλά φέρεται εγωιστικά»

Ο Σάμι Κεντίρα μίλησε συνέντευξή του μεταξύ άλλων και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέροντας πως ο στόχος του Πορτογάλου είναι κυρίως να σκοράρει.

Ο Σάμι Κεντίρα, παραχώρησε συνέντευξη στη «Gazzetta dello Sport» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, δηλαδή στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο άλλοτε άσος της Ρεάλ, μίλήσε για την κοινή συνεργασία του με τον Ρονάλντο, ενώ τόνισε πως σημαντικό για τον Πορτογάλο είναι να σκοράρει.

Επιπλέον, δεν δίστασε να αποκαλέσει τον 36χρονο σούπερ σταρ «εγωιστή», καθώς επικεντρώνεται κυρίως στο κομμάτι της επίθεσης, παραμελώντας το αμυντικό παιχνίδι.

« Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος με τον οποίο έχω παίξει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι και μεγάλος εγωιστής. Δεν είναι ο καλύτερος στην άμυνα και κάποιες στιγμές δεν ασχολείται καθόλου με την άμυνα, αλλά δείτε πόσο κέρδισε. Ωστόσο, κάποιες φορές είναι καλό να έχεις μόνο εννιά παίκτες για άμυνα, αλλά να διαθέτεις και τα γκολ του Κριστιάνο. Είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και πολλές φορές μας έδωσαν νίκες», δήλωσε ο Γερμανός πρώην ποδοσφαιριστής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ