Άντερλεχτ – Ο Μπέλαμι εγκατέλειψε τους πάγκους, δίνει μάχη με την κατάθλιψη

Άντερλεχτ – Ο Μπέλαμι εγκατέλειψε τους πάγκους, δίνει μάχη με την κατάθλιψη

Ο Κρεγκ Μπέλαμι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τους πάγκους για να αφοσιωθεί πλήρως στην μάχη που δίνει με την κατάθλιψη.

Ο Κρεγκ Μπέλαμι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο της Άντερλεχτ όπου βρισκόταν ως βοηθός προπονητή εξαιτίας της κατάθλιψης που αντιμετωπίζει.

Ο Μπέλαμι τα τελευταία τρία χρόνια ακολουθεί ειδική θεραπευτική και φαρμακευτική αγωγή, καθώς δίνει μάχη με την κατάθλιψη.

Βέβαια, τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν ικανοποιητικά και ο Κρεγκ Μπέλαμι πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει την θέση ως βοηθός προπονητή στην Άντερλεχτ, ώστε να επικεντρωθεί πλήρως στην μάχη που δίνει ενάντια στην κατάθλιψη.

Ο Άγγλος είχε βρεθεί στην ομάδα της Άντερλεχτ μόλις το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο ίδιος λίγο καιρό αργότερα αποφάσισε να αποχωρήσει από την Βελγική ομάδα για να αφοσιωθεί πλήρως στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του Βελγίου ο Κρεγκ Μπέλαμι έκανε γνωστό στους ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ την απόφαση του να αποχωρήσει λίγο μετά νίκη επί της Μάλεν και για την ώρα το μέλλον του στους πάγκους παραμένει άγνωστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ