Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Μπράβο στην ΕΠΟ. Σήμερα ξεκινά το Κύπελλο με τη συμμετοχή ομάδων Superleague, σήμερα ανοίγει τον φάκελο των τηλεοπτικών. Προγραμματισμός όχι αστεία
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η σπουδαία συνεργασία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού (pics)

Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επεκτείνοντας την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού ανάλυσης Hudl, πραγματοποίησε workshop τις προηγούμενες μέρες.

Η σπουδαία συνεργασία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού (pics) | to10.gr

Η ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχοντας ήδη επεκτείνει την συνεργασία της με την εταιρεία λογισμικού ανάλυσης Hudl, πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση:

Η Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επεκτείνοντας την ήδη επιτυχημένη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού ανάλυσης Hudl, πραγματοποίησε workshop τις προηγούμενες μέρες. Στόχοι της συνάντησης ήταν η βελτίωση της διαδικασίας ανάλυσης των αγώνων και των προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων, η ενοποίηση της διαδικασίας ανάλυσης μεταξύ πρώτης ομάδας, Β’ ομάδας και ακαδημίας και η υποστήριξη του project «Tomorrow’s Legends” που πρόσφατα ανακοινώθηκε με επικεφαλής τον κ. Συλαϊδόπουλο.

Από τη Hudl παρευρέθηκαν οι κκ Γιώργος Meincke-Βασιλόπουλος (Εκπρόσωπος Hudl στη νότια Ευρώπη) και Αχιλλέας Vanger (Ειδικός Υποστήριξης και Εκπαίδευσης Ευρώπη) ενώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και οι αναλυτές της Β’ ομάδας και της ακαδημίας.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από