Μπασακσεχίρ – Φενέρμπαχτσε 2-0 – Σκληρή ήττα της Φενέρ πριν τον Ολυμπιακό

Μπασακσεχίρ – Φενέρμπαχτσε 2-0 – Σκληρή ήττα της Φενέρ πριν τον Ολυμπιακό

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Φενέρμπαχτσε, ηττήθηκε από την Μπασακσεχίρ με 2-0 και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πιάσει την Μπεσίκτας στην κορυφή.

Πρώτη ήττα για τη Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League δεν άντεξε απέναντι στην Μπασακσεχίρ και γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς η «Μπασάκ» επικράτησε με 2-0 και πήρε από την πλευρά της το πρώτο «τρίποντο» στη σεζόν!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Βίσκα που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με δύο ασίστ. Βασικός ο Πέλκας που βγήκε στο ημίχρονο.

Η Μπασακσεχίρ άνοιξε το σκορ στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Βίσκα «σέρβιρε» στον Οκάκα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος και… καθάρισαν την υπόθεση στο φινάλε, όταν ο Βίσκα έβγαλε στον Γκούλμπραντσεν για το τελικό 2-0.

Φενέρμπαχτσε (Βίτορ Περέιρα, 3-4-2-1): Μπαγιντίρ – Αζίζ, Κιμ, Σάλαϊ – Οσαγι-Σάμουελ (46’ Βαλένσια), Μέγιερ (75’ Γιαντάς), Λουίς Γκουστάβο, Καντίογλου – Γκουμουσκάγια (63’ Νόβακ), Πέλκας (46’ Ρόσι) – Μπερίσα (63’ Οζίλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ