Κι όμως, ο Βράνιες νίκησε τη Βελέζ Μόσταρ – Και σκόραρε δύο φορές (Vid)

Κι όμως, ο Βράνιες νίκησε τη Βελέζ Μόσταρ – Και σκόραρε δύο φορές (Vid)

Το κακό για την ΑΕΚ; Δεν ήταν ο... σωστός Βράνιες και το σωστό παιχνίδι. Δείτε και θα καταλάβετε...

Πάνε σχεδόν δύο μήνες από τον αποκλεισμό σοκ της ΑΕΚ στο Europa Conference League. Όταν η Βελέζ Μόσταρ είχε φύγει από το ΟΑΚΑ με την πρόκριση, μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Όταν η Ένωση είχε… καταφέρει να αποκλειστεί από κάποια… Βελέζ.

Ένας από τους πιο οδυνηρούς και ντροπιαστικούς αποκλεισμούς που έχει γνωρίσει ποτέ η ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ένας αποκλεισμός που έφερε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς η Ένωση έκλεισε τη μεταγραφική της περίοδο με 14 μεταγραφές!

Ο κόσμος ανάγκασε τη διοίκηση να φέρει ποδοσφαιριστές, με τους «κιτρινόμαυρους» να… ρεφάρουν κάπως έτσι τον αποκλεισμό-ντροπή από τη Βελέζ.

Τελικά ήρθε η εκδίκηση για την ΑΕΚ από τον Βράνιες… Δυστυχώς για την Ένωση ωστόσο, δεν πρόκειται για τον Ογκνιέν, αλλά για τον Στόγιαν.

Ποιος είναι ο Στόγιαν Βράνιες; Ο αδερφός του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ! Τι έγινε λοιπόν… Η Βελέζ Μόσταρ υποδέχτηκε στην έδρα της, την Μπάνια Λούκα, όπου αγωνίζεται ο αδερφός του στόπερ της Ένωσης, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο στα 36 του χρόνια.

Και ο Στόγιαν, κατάφερε να πάρει… εκδίκηση για τον αδερφό του και την ΑΕΚ, καθώς σκόραρε δύο γκολ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. O 36χρονος άνοιξε το σκορ με μία τρομερή εκτέλεση φάουλ και στο δεύτερο ημίχρονο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ένα όμορφο πλασέ. δείχνοντας στον αδερφό του πως… γίνεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ