Ποδοσφαιριστής στην Αυστρία τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 48 αγωνιστικών!

Ποδοσφαιριστής στην Αυστρία τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 48 αγωνιστικών!

Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Ρασίντ Αρσανουκάεφ δέχτηκε μία από τις πιο βαριές ποινές στην ιστορία, τον αποκλεισμό από την αγωνιστική δράση για δύο χρόνια!

Άσχημα τα πράγματα για τον Ρασίντ Αρσανουκάεφ ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 48 αγωνιστικών λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς στον αγώνα που διεξήχθη στις 11 Σεπτεμβρίου μεταξύ της FC Victoria 62 Bregenz και της SPG Göfis/Satteins για την 9η κατηγορία του αυστριακού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσος αθλητής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω αντιαθλητικού μαρκαρίσματος. Όμως, την ώρα που ο διαιτητής ετοιμαζόταν να του δείξει την κόκκινη κάρτα, ο ποδοσφαιριστής όντας στην κυριολεξία έξω φρενών φώναξε «τώρα θα σας δείξω τι σημαίνει ποινή» και πλησίασε τον αντίπαλό του χτυπώντας τον με δυνατή κεφαλιά στο πρόσωπο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο παίκτης να υποστεί κάταγμα στη μύτη και να παραμείνει στο νοσοκομείο για μέρες. Όπως ήταν λογικό, ο Αρσανουκάεφ δέχτηκε δικαιολογημένα αυτή τη βαρύτατη ποινή ενώ η ομάδα του, η Victoria έλυσε άμεσα τη συνεργασία μαζί του με τον πρόεδρο της ομάδας να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Η Viktoria υπερασπίζεται την ενσωμάτωση, αλλά φυσικά δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοια περιστατικά. Έχουμε εκδιώξει τον Αρσανουκάεφ από το σύλλογό μας»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ