Ο… Douvigoal ζει το όνειρό του στην Ολλανδία (vids)

Ο… Douvigoal ζει το όνειρό του στην Ολλανδία (vids)

Ο Τάσος Δουβίκας συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα στην Ολλανδία και να δείχνει πως είναι το ελληνικό... next big thing της Eredivise, την ώρα που οι φίλαθλοι της Ουτρέχτης πίνουν νερό στο όνομα του!

Δουβίκας… on fire μέχρι στιγμής στην Ολλανδία! Ο Έλληνας άσος συνεχίζει να… σκίζει τα αντίπαλα δίχτυα και να δείχνει στους Ολλανδούς, τον λόγο για τον οποίο θεωρείται ο επόμενος ηγέτης της επιθετικής γραμμής της Ελλάδας, κάτι το οποίο απέδειξε και στο παιχνίδι με το Κόσοβο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη «γαλανόλευκη»!

Ο Έλληνας επιθετικός δείχνει να έχει «ψηθεί» ήδη στο εξωτερικό και στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, καθώς μετά το γκολ του κόντρα στην Βάαλβαϊκ, κατάφερε να βρει δίχτυα και απέναντι στην Ναϊμέχεν, σκοράροντας έτσι το δεύτερο του τέρμα σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών!

Ο «Δούβι» φαίνεται να είναι ήδη έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση. Μετά την τρομερή πορεία που είχε στον Βόλό, ο 22χρονος επιθετικός δείχνει να αρπάζει από τα… μαλλιά τη μεγάλη του ευκαιρία και να προσαρμόζεται άμεσα δίπλα στους καλύτερους.

Μέχρι στιγμής, έχει σκοράρει τρία γκολ σε έξι συμμετοχές στην Eredivisie, ενώ έχει και ακόμη μία ασίστ. Ήδη οι φίλαθλοι της Ουτρέχτης πίνουν… νερό στο όνομα του, έχοντας βγάλει το δικό τους «παρατσούκλι» στον Έλληνα φορ, καθώς τον αποκαλούν… Douvigoal!

Όνομα και πράγμα δηλαδή… Με τον Βόλο, είχε σε 34 αναμετρήσεις, συνολικά 14 γκολ. Ο «Δούβι» έχει καταφέρει να μπει για τα… καλά στο κλίμα, καθώς εκτός από τα γκολ του, δείχνει να έχει γενικότερα μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι της ομάδας του, ακολουθώντας το παράδειγμα του Γιώργου Γιακουμάκη που «σάρωσε» τα πάντα την περασμένη σεζόν με τη Φένλο, κερδίζοντας και το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Eredivisie με 26 γκολ!

Δεν είναι ωστόσο μονάχα ο Γιακουμάκης, καθώς έχουν υπάρξει και συνεχίζουν να υπάρχουν, πολλοί Έλληνας επιθετικοί που έδειξαν το ταλέντο τους στην Ολλανδία! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη μεγάλη καριέρα του Νίκου Μαχλά στην Ολλανδία, ο οποίος σκόραρε συνολικά στην Eredivise 98 φορές με τη Φίτεσε και τον Άγιαξ!

Τη δεδομένη στιγμή, εκτός από τον Δουβίκα, αγωνίζεται στην Εredivisie και ο Παυλίδης με τη φανέλα της Άλκμααρ.

Ο Έλληνας φορ, πήρε τη μεγάλη μεταγραφή στην Άλκμααρ, μετά την τρομερή του πορεία με τη Βίλεμ, με την οποία σκόραρε συνολικά 33 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τα 27 στο πρωτάθλημα.

Με τη νέα του ομάδα, ο 22χρονος επιθετικός έχει βρει δίχτυα δύο φορές στην Eredivisie, δείχνοντας από νωρίς πως είναι έτοιμος για το μεγάλο… βήμα. Παράλληλα, έχει βρει δίχτυα 5 φορές με την Εθνική ομάδα, σε 17 συμμετοχές.

Ο Δουβίκας φαίνεται πως είναι το νέο ελληνικό «αστέρι» της Ολλανδίας, με τις εμφανίσεις του, τα γκολ του και γενικότερα την ωριμότητα που βγάζει να του ανεβάζουν ψηλά τις ποδοσφαιρικές του… μετοχές!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ