Νασρί – «Με πλήγωσε πολύ ο αποκλεισμός μου από το ποδόσφαιρο»

Νασρί – «Με πλήγωσε πολύ ο αποκλεισμός μου από το ποδόσφαιρο»

Για την περίοδο της τιμωρίας του μίλησε ο Σαμίρ Νασρί, με τον Γάλλο μέσο να τονίζει πως τον πλήγωσε πολύ και άλλαξε τη σχέση του με το ποδόσφαιρο.

Η καριέρα του Σαμίρ Νασρί χαρακτηρίσθηκε από ισχυρά «σκαμπανεβάσματα». Ο 34χρονος Γάλλος, άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην Μαρσέιγ και ακολούθησαν η Αρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Γουέστ Χαμ, η Σεβίλη, η Ανταλιασπόρ και η Αντερλεχτ.

Ενα από τα σημεία καμπής, στην παρουσία του Νασρί στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ήταν αυτό με την υποψία για χρήση απαγορευμένων ουσιών, όταν τον Φεβρουάριο του 2018, τιμωρήθηκε με ετήσιο αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Το 2019, η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, του έδωσε την δυνατότητα να επιστρέψει στα γήπεδα και σήμερα με μία εκτενή συνέντευξη του στην εφημερίδα «Journal du Dimanche», έκανε μία αναδρομή στην καριέρα του.

«Ενα επεισόδιο με πλήγωσε πολύ και άλλαξε την σχέση μου με το ποδόσφαιρο. Και αυτό, ήταν ο αποκλεισμός μου. Ηταν περισσότερο από άδικο, δεν είχα πάρει κανένα προϊόν ντόπινγκ. Ηταν απλώς μια ένεση βιταμινών, επειδή ήμουν άρρωστος. Γύρισα με την Γουέστ Χαμ, στο Λονδίνο, με έναν προπονητή που γνώριζα (σ.σ. Μανουέλ Πελεγκρίνι) και όλα ήταν τέλεια. Αλλά τραυματίστηκα τρεις συνεχόμενες φορές», σχολίασε ο Νασρί, ο οποίος είναι πλέον, σύμβουλος του «Canal +» και πρόσθεσε:

«Μετά, ο Βενσάν Κομπάνι, με κάλεσε να πάω στην Αντερλεχτ. Υπήρχε μια συναισθηματική πλευρά, αλλά και η ιδέα να είσαι παίκτης. Καθώς θα ήθελα να προπονηθώ, είπα στον εαυτό μου ότι θα μάθω από αυτόν. Ομως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχα προγραμματίσει. Το πρωτάθλημα σταμάτησε λόγω της Covid-19 και μετά, δεν ήθελα απαραίτητα να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν είχα καμμία πρόκληση, κανένα κίνητρο. Και δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να επιστρέφει στην Γαλλία, εάν η ομάδα δεν ήταν η Μαρσέιγ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ