ΠΑΟΚ Κ19 – Ζίλινα Κ19 1-5

ΠΑΟΚ Κ19 – Ζίλινα Κ19 1-5

Οι Ασπρόμαυροι ηττήθηκαν από την Ζίλινα με 5-1 στο Καυτανζόγλειο και πλέον η ομάδα της Σλοβακίας βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League.

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε η Κ19 του ΠΑΟΚ, με την ομάδα Νέων του Δικεφάλου του Βορρά να γνωρίζει τη συντριβή από την Ζίλινα με 5-1.

Η ομάδα της Σλοβακίας επικράτησε στο παιχνίδι που έγινε στο Καυτανζόγλειο και πλέον βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Youth League, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πλέον να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα της Superleague. Η ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου είναι πλέον τυπική διαδικασία, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πηγαίνει στη Σλοβακία, με μοναδικό της στόχο να συλλέξει εμπειρίες, που θα βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές της να βελτιωθούν.

Στο αποψινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 6’ με τον Γκουστάβο Βαρέλα, τον γιο του σέντερ μπακ του Δικεφάλου, Φερνάντο. Λίγο αργότερα μάλιστα ο Γκουστάβο έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο νεαρός δεν τα κατάφερε και η Ζίλινα μετά το 25άλεπτο ανέβασε στροφές και πριν λήξει το ημίχρονο γύρισε το ματς.

Στο 27’ ο Κάπραλικ έκανε το 1-1 και στο 45’ ο Σάουερ σκόραρε για το 2-1, με τον νεαρό άσο να φέρνει τούμπα το παιχνίδι. Ο Τζάμπορ στο 50’ έκανε το 3-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 63’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κάπραλικ στο 90’.

ΠΑΟΚ (Μαλέζας): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Καστίδης, Ζίλο, Αβεντισιάν (73′ Κιτσάκης), Κουτεντάκης, Κουλούρης (79′ Κεδίκογλου), Τσίκος, Σμυρλής, Δαρέλας (46′ Σπυράκος), Βαρέλα (67′ Ρουμάντσεφ).

Ζίλινα (Μπέλακ): Μπέλκο, Ογούσου, Αρεμάγιο, Λίτνερ, Κοπάσεκ, Σνάιντερ, Γιάβορτσεκ, Σάουερ, Κάπραλικ (92′ Κούκουτς), Τζάμπορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ