Στην κορυφή με… μυθικό Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ (vid)

Στην κορυφή με… μυθικό Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ (vid)

Με τον Τάσο Μπακασέτα να σκοράρει δύο φορές, η Τράμπζονσπορ επικράτησε με 2-1 της Κάιζερσπορ και ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Τι κάνεις ρε Μπακασέτα! Με μία απίθανη εμφάνιση του Τάσου Μπακασέτα, η Τραμπζονσπόρ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της Κάιζερσπορ, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Μυθική εμφάνιση από τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, που σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του και έδειξε για άλλη μία φορά πως είναι ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές που έχει το πρωτάθλημα της Τουρκίας.

Μόλις στο 12ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Και με τι γκολ… Σκόρερ ο Τάσος Μπακασέτας που σκόραρε το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έπιασε μία… οβίδα και έγραψε το 1-0, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Τραμπζονσπόρ.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να επιστρέψουν λίγο πριν από την ανάπαυλα, με τον Μπασάν να φέρνει τις δύο ομάδες στα ίσια στο 41ο λεπτό.

Ο «Μπάκα» ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και φρόντισε να το κάνει. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 60ο λεπτό, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στην Τράμπζονσπορ η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, έχοντας ωστόσο έναν αγώνα περισσοτερο από τους υπόλοιπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ